Παρέα στη Μύκονο Σιόβας και Μανωλάς (pic)

Οι δύο πρώην στόπερ του Ολυμπιακού βρίσκονται στο νησί των ανέμων και απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Παρέα στη Μύκονο Σιόβας και Μανωλάς (pic)

Συνυπήρξαν στον Ολυμπιακό και μάλιστα όταν ήταν πιτσιρικάδες και ελάχιστοι τους πίστευαν. Συνέθεσαν ένα εξαιρετικό αμυντικό κεντρικό δίδυμο με τον έναν να συμπληρώνει τον άλλον. Δημήτρης Σιόβας και Κώστας Μανωλάς, μπορεί να είναι πρώην συμπαίκτες, αλλά είναι νυν κουμπάροι και πάρα πολύ καλοί φίλοι.

Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετική σχέση και όποτε βρίσκονται και οι δύο στην Ελλάδα δεν χάνουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να περάσουν στιγμές μαζί με τις συζύγους τους. Οι δύο Έλληνες στόπερ αυτό τον καιρό απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα οι «κολλητοί» Σιόβας, Μανωλάς βρίσκονται στη Μύκονο μαζί με τις συζύγους τους και γεμίζουν τις μπαταρίες τους. Αμφότεροι προέρχονται από εξαιρετική σεζόν. Ο πρώτος έκανε μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Λεγανές στην Ισπανία και τα σενάρια για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν. Ο δεύτερος ήταν εξίσου εξαιρετικός με τη Ρόμα με αποκορύφωμα το γκολ που πέτυχε κατά της Μπαρτσελόνα. Επίσης τα σενάρια για το μέλλον του είναι αρκετά. Προς το παρόν παρέα βρίσκονται στη Μύκονο και απολαμβάνουν τις διακοπές τους.