Παίρνει χρόνο με Απόλλωνα ο Πέπε και στο... βάθος 4-3-3 με Μάντσεστερ Σίτι

Ο Μαρτίνς θα περιμένει τον Καμαρά έως την τελευταία στιγμή για το ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα δώσει χρόνο στον Πέπε για να τον προετοιμάσει για το ματς της Τρίτης (3/11, 22.00).

Παίρνει χρόνο με Απόλλωνα ο Πέπε και στο... βάθος 4-3-3 με Μάντσεστερ Σίτι

Το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης το Σάββατο (31/10, 15.00) θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να δώσει χρόνο συμμετοχής στους “νεοσύλλεκτους”.

Ο Πέπε για παράδειγμα δεν αποκλείεται να πάρει ακόμα και φανέλα βασικού. Ακόμα δεν έχει κάνει καμία δοκιμή ο Μαρτίνς, καθώς όπως ήταν φυσιολογικό, όσοι έπαιξαν στο Πόρτο, κινήθηκαν σε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον Ρέντη.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να είναι προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο που δεν καταφέρει να μπει στο αεροπλάνο για το Μάντσεστερ ο Μαντί Καμαρά.

Η αρχική του σκέψη για το ματς με την Σίτι είναι να αλλάξει το 4-2-3-1 και να επαναφέρει το 4-3-3, έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότερο να περιορίσει τα ατού των “πολιτών” από τον άξονα. Ο Καμαρά θα ήταν το ιδανικότερο σενάριο, αλλά η παρουσία του θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα στα τεστ Covid-19 που θα υποβληθεί.

Αν δεν τα καταφέρει ο Αφρικανός, τότε ένα σενάριο που συγκεντρώνει πιθανότητες είναι να δούμε βασικό τον Πέπε στην Αγγλία, μιας και δεν υπάρχει άλλος που μπορεί να σταθεί δίπλα σε Εμβιλά και Μπουχαλάκη, σε περίπτωση που μείνει στην Αθήνα ο Καμαρά.

Ο Πορτογάλος χαφ θα παίξει το Σάββατο (31/10, 15.00) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Καραϊσκάκη, για την ακρίβεια θα πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής (από το ξεκίνημα ή από το 46’), έτσι ώστε να πάρει παιχνίδι στα πόδια του και να προετοιμαστεί κατά κάποιο τρόπο για τον αγώνα στο “City of Manchester”.