Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι δεν ρισκάρει με Βιγιαφάνιες

«Τα αφήνουμε όλα πίσω μας και πάμε για τη νίκη στη Λαμία» είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Λάζλο Μπόλονι

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι δεν ρισκάρει με Βιγιαφάνιες

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι ζήτησε από τους παίκτες του να αφήσουν πίσω τους όλα όσα έχουν γίνει και να πάρουν τη νίκη στη Λαμία.

Πρώτο μέλημα του Ρουμάνου είναι η ανάκτηση της αυτοπεποίθησης και η καλή ψυχολογία.

Ο Μπόλονι έχει εντοπίσει πολύ σοβαρό πρόβλημα στους συγκεκριμένους τομείς και δουλεύει μαζί με τους συνεργάτες του πάνω σ’ αυτό. Με στόχο να παρουσιάσει μια ομάδα που θα πιστεύει στον εαυτό της και θα βγάζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης από το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία.

Ο Ρουμάνος έχει μιλήσει πολύ και με τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Ο Αργεντινός θέλει να μπει στο γήπεδο και να αγωνιστεί, αφού τις τελευταίες μέρες δεν αισθάνεται ενοχλήσεις, ωστόσο ο Μπόλονι του μετέφερε ό,τι ακριβώς είπε και στις δηλώσεις του. Πως δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του αν δεν είναι όλοι βέβαιοι πως δεν θα διακινδυνεύσουν μια υποτροπή, η οποία θα αφήσει τον παίκτη εκτός για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

«Έχουμε δουλέψει πολύ σωστά. Βλέπω ότι έχετε διάθεση και όρεξη. Θα πάμε στη Λαμία για να νικήσουμε. Να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να πάρουμε τη νίκη που έχουμε ανάγκη» τόνισε στους παίκτες του ο Μπόλονι, ο οποίος ετοιμάζει και εκπλήξεις στην ενδεκάδα. Με μία απ’ αυτές, τη χρησιμοποίηση του Γιόαν Μολό.