Στην Ελλάδα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, έρχεται και ο Ντομίνγκες

Ο σπουδαίος Αργεντινός βρίσκεται στη χώρα μας αυτές τις ημέρες όπου έχει πολλούς φίλους.

Στην Ελλάδα ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, έρχεται και ο Ντομίνγκες

Είναι από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν τη φανέλα του Ολυμπιακού και κέρδισε μία θέση στην καρδιά των φίλων της ομάδας του Πειραιά. Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι περί ου ο λόγος βρίσκεται στη χώρα μας αυτές τις ημέρες, αφού έχει πολύ ισχυρό «δέσιμο» με την Ελλάδα και έχει πολλούς φίλους εδώ.

Ο «Λούτσι» διατηρεί πολύ καλή σχέση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να γίνει και επαφή μαζί του σε επίπεδο μεταγραφών τις επόμενες ημέρες. Προς το παρόν δεν παρέλειψε να γευτεί το αγαπημένο του σουβλάκι επισκεπτόμενος το εστιατόριο «Γιώργος» στην Ηλιούπολη και κάνοντας σχετική ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram.

Εκτός από σουβλάκι το… μενού του σπουδαίου Αργεντινού που τίμησε τη φανέλα του Ολυμπιακού περιλάμβανε και paintball. Επισκέφθηκε την πίστα Hitmen στη Βάρη για να περάσει ευχάριστα το χρόνο του. Ο Γκαλέτι είναι μάνατζερ ποδοσφαιριστών και μάλιστα είναι άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά της Αργεντινής. Στη χώρα μας εκτός από τον «Λούτσι» αναμένεται και ένας πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής και εξίσου αγαπητός στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού.

Ο λόγος για τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ο οποίος έχει καταφέρει να «δεθεί» όσο ελάχιστοι με τον κόσμο της ομάδας του Πειραιά και λέγεται πως θα κάνει «γέφυρα» για μεταγραφή ποδοσφαιριστή από τη Ράγιο Βαγεκάνο.