Ολυμπιακός: Και Πέπε και Βινάγκρε και Μπρούμα με Απόλλωνα!

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανοίγει το ροτέισον στον επερχόμενο αγώνα του Σαββάτου (15.00) με τον Απόλλωνα, έχοντας στο μυαλό του και το ματς της επόμενης εβδομάδας στο Μάντσεστερ κόντρα στην τοπική Σίτι.

Ολυμπιακός: Και Πέπε και Βινάγκρε και Μπρούμα με Απόλλωνα!

Το ματς του «Ντραγκάο» ανήκει πια στο παρελθόν και όσο κι αν στον Ολυμπιακό είναι εύλογα «σκασμένοι» για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα από την Πόρτο, είναι υποχρεωμένοι να κοιτάξουν μπροστά και στον αγώνα πρωταθλήματος που ακολουθεί με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους «κυανόλευκους» στο Φάληρο το προσεχές Σάββατο (31/10, 15.00) και φυσικά στοχεύουν αποκλειστικά σε άλλη μία νίκη στο πρωτάθλημα της Super League, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένος να διαχειριστεί προσεκτικά το ρόστερ του, δεδομένου ότι ο Ολυμπιακός έχει ξανά ταξίδι την επόμενη Δευτέρα.

Μετά την Πορτογαλία η ομάδα του Πειραιά θα μεταβεί στην Αγγλία την προσεχή Δευτέρα, αφού την Τρίτη θα κληθεί να δώσει δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για το Champions League, αυτή τη φορά στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Εύλογα, λοιπόν, ο Μαρτίνς προτίθεται να ξεκουράσει παίκτες το Σάββατο, ώστε να τους έχει «φρέσκους» -στο μέτρο του δυνατού- στον αγώνα του Μάντσεστερ.

Στο πλαίσιο του ροτέισον, λοιπόν, στο ματς με τον Απόλλωνα ο Πορτογάλος πρόκειται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους... νεοφερμένους της ομάδας, οι οποίοι είναι φανερό ότι χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους ώστε να προσαρμοστούν και να φορμαριστούν. Οι Μπρούμα, Βινάγκρε και Πέπε θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένοι για τον συγκεκριμένο αγώνα και μάλιστα είναι πιθανό να τους δούμε και στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων».