Αναβλήθηκε η δίκη του 27χρονου για τη ρίψη του ρολού ταμειακής στην Τούμπα

Ούτε σήμερα εκδικάστηκε η υπόθεση του 27χρονου για την ρίψη ρόλου ταμειακής μηχανής στον Όσκαρ Γκαρθία

Αναβλήθηκε η δίκη του 27χρονου για τη ρίψη του ρολού ταμειακής στην Τούμπα

Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα η υπόθεση του 27χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ που έγινε η αιτία να μην διεξαχθεί ποτέ ο αγώνας ποδοσφαίρου της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, τον περασμένο Φεβρουάριο, στην Τούμπα, όταν πέταξε ρολό ταμειακής μηχανής στον τότε προπονητή των φιλοξενουμένων, Όσκαρ Γκαρθία.

Η δίκη αναβλήθηκε, για τις 24 Οκτωβρίου 2018, επειδή απουσίαζε ο πρώην τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Όσκαρ Γκαρθία, εκ των βασικών μαρτύρων κατηγορίας στην υπόθεση. Κατόπιν αυτού, το δικαστήριο τιμώρησε τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, λόγω λιπομαρτυρίας, με χρηματικό πρόστιμο ύψους 59 ευρώ, ενώ του χρέωσε - επιπλέον - τα έξοδα της δίκης. Από την αίθουσα του Πλημμελειοδικείου απουσίαζε - επίσης - ο μάρτυρας αστυνομικός, ο οποίος, όμως, είχε ενημερώσει σχετικά το δικαστήριο.

Αντίθετα, κανονικά προσήλθε στο δικαστήριο ο 27χρονος κατηγορούμενος. Ο νεαρός βαρύνεται για κατοχή και ρίψη αντικειμένου, όπως επίσης για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατηγορίες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και συνδέονται με τον Αθλητικό Νόμο, ενώ είναι στην επιβαρυντική τους μορφή, καθώς πρόκειται για άτομο που χαρακτηρίζεται ως «ιδιαίτερα επικίνδυνο», λόγω παλιότερες εμπλοκής του σε ανάλογα περιστατικά, με αφορμή αθλητικές δραστηριότητες.