Μίχελ: «Δεν είχαν καλή σχέση Μάτος-Φερέιρα»

Στην -όχι και τόσο καλή- σχέση ανάμεσα στον Αμπέλ Φερέιρα και τον Λέο Μάτος αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο πρώην αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ. 

Μίχελ: «Δεν είχαν καλή σχέση Μάτος-Φερέιρα»

Μία άλλη εκδοχή του «διαζυγίου» ανάμεσα στον Λέο Μάτος και τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα, έδωσε ο πρώην αθλητικός διευθυντής της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ. Ο Σλοβάκος μίλησε το ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης (αθλητικό Metropolis) και αναφέρθηκε στην όχι και τόσο καλή σχέση των δύο.

Ο Μίχελ τόνισε μεταξύ άλλων πως ο Μάτος αναζητούσε διέξοδο διαφυγής από την Τούμπα πριν προκύψει η παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη, μετά την οποία ενεργοποιήθηκε και πάλι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά είπε: «Ο Μάτος προερχόταν από δύο εξαιρετικές χρονιές με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο είχε πολύ καλή σχέση όπως και με τον πατέρα του. Μάλιστα, προσπάθησε να τον πάρει δύο φορές στη Σαχτάρ αλλά λόγω της θητείας του στην Ντνίπρο δεν ήξερε πώς θα ήταν.


Τώρα, δεν είχε καλή σχέση με τον προπονητή. Στα μέσα του Σεπτέμβρη μού τηλεφώνησε και μου ζήτησε να του βρω ομάδα. Άλλαξε αυτό μετά τη συνομιλία με τον Σαββίδη. Εντέλει ήρθε η πρόταση από τη Βραζιλία και έφυγε».