Περιμένουν τις εξετάσεις για τον Ναμπί στον ΟΦΗ

Ο Αντίλ Ναμπί τραυματίστηκε σοβαρά για δεύτερη φορά στο ίδιο γόνατο και στον ΟΦΗ θέλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την μέθοδο της αποκατάστασης του προβλήματος

Περιμένουν τις εξετάσεις για τον Ναμπί στον ΟΦΗ

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κατάσταση για τον τρόπο με τον οποίο το ιατρικό τιμ του ΟΦΗ θα προσπαθήσει να αποκαταστήσει τη ζημιά στο γόνατο του Αντίλ Ναμπί.

Ο 26χρονος άσος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 38ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς λίγο πριν έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας.

Μάλιστα υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική, αλλά δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ποιο είναι το μέγεθος του προβλήματος.

Διότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο ίδιο σημείο το 2013 και θα χρειαστεί να γίνουν περαιτέρω εξετάσεις ώστε να υπάρξει πιο ασφαλής εκτίμηση.

Θα γίνουν την Τρίτη νέες εξετάσεις ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος του τραυματισμού, αλλά και μια πρώτη εκτίμηση για το χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Σε ότι αφορά στον Σαρντινέρο, η μαγνητική έδειξε ότι έχει υποστεί διάταση α’ βαθμού στον δικέφαλο και θα ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης. Η κατάστασή του θα επανεκτιμάται καθημερινά. Σίγουρα θα απουσιάσει από το ματς με την ΑΕΚ.