ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1: Γιαννίκης: «Ήμασταν άτυχοι με το VAR»

Ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 0-1: Γιαννίκης: «Ήμασταν άτυχοι με το VAR»

Ο ΠΑΣ Γιάννινα το πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είδε δύο γκολ να του ακυρώνονται μετά τη χρήση του VAR και τελικά δεν μπόρεσε να πάρει τίποτα από αυτό το ματς. Ο Αργύρης Γιαννίκης, ωστόσο στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά ο τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου δήλωσε:

«Είχαμε δύο γκολ τα οποία δεν μέτρησαν με τη βοήθεια του VAR. Από εκεί και μετά είναι δύσκολο γιατί παίζει ρόλο και η ψυχολογία των παικτών. Μπράβο στους παίκτες γιατί το πίστεψαν. Είχαμε κλείσει την ΑΕΚ στην πλευρά της, είχαμε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Είχαμε επίσης και ένα δοκάρι. Κάναμε φάσεις και ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Χάσαμε τη μπάλα κάπως εύκολα στην αρχή και μετά τα πήγαμε καλύτερα. Ήμασταν άτυχοι με το VAR. Πάλι μπράβο στους παίκτες γιατί όταν βάζεις δύο γκολ στην ΑΕΚ που δεν μετράνε και είσαι ο ΠΑΣ Γιάννινα μετά πέφτει η ψυχολογία. Έχουμε πολλά πράγματα να δουλέψουμε ακόμα και κάτω υπό δύσκολες συνθήκες»

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας