Αποθεώνουν οι οπαδοί της Φλαμένγκο τον Ραφίνια

Ο Ραφίνια εξακολουθεί να έχει την τιμητική του στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, καθώς οι οπαδοί της Φλαμένγκο τον παρακολουθούν στον Ολυμπιακό, όπως και ο 35χρονος μπακ βλέπει την πορεία της πρώην ομάδας του.

Αποθεώνουν οι οπαδοί της Φλαμένγκο τον Ραφίνια

Ο Ραφίνια έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον Πέδρο Μαρτίνς που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του το καλοκαίρι και έβλεπε στο πρόσωπό του τον άξιο αντικαταστάτη του Ελαμπντελαουί.

Την ίδια στιγμή στην Φλαμένγκο έκλαιγαν που τον έχαναν, ενώ λόγω της απογοήτευσής τους ορισμένοι οπαδοί του βραζιλιάνικου συλλόγου έλεγαν ότι δεν θα τον συγχωρούσαν που τους άφησε για να ξαναγυρίσει στην Ευρώπη.

Περνώντας, όμως, ο καιρός οι οπαδοί της Φλαμένγκο κατάλαβαν το λάθος τους και σε κάθε ευκαιρία τον αποθεώνουν, είτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε στα διάφορα φόρουμ που συμμετέχουν.

Μάλιστα, ξετρελάθηκαν όταν διαπίστωσαν ότι πριν από δύο εβδομάδες ο Ραφίνια είδε και πανηγύριζε σαν μικρό παιδί το ιστορικό εκτός έδρας 5-1 επί της Κορίνθιανς.

Το ίντερνετ λοιπόν πήρε “φωτιά” και οι οπαδοί της Φλαμένγκο άρχισαν να παρακολουθούν πολύ στενά τον Ολυμπιακό για τα... μάτια του Ραφίνια, αποθεώνοντάς τον για την εμφάνισή του κόντρα στην Μαρσέιγ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ από την πλευρά του, έκανε κάποιες δηλώσεις, δείχνοντας ότι δεν ξεχνάει ποτέ το παρελθόν του. “Ευχαριστώ τον Θεό για την υπέροχη χρονιά στην Φλαμένγκο. Κατακτήσαμε όλους τους τίτλους. Νομίζω ότι η περσινή χρονιά θα μείνει στη μνήμη των οπαδών της Φλαμένγκο”, είπε χαρακτηριστικά ο 35χρονος άσος και πρόσθεσε:

“Πρέπει να σας ευχαριστήσω όλους όσους ήσασταν δίπλα μας. Μου προσφέρατε τα πάντα. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτό το υπέροχο κοινό. Σας ευχαριστώ και χαίρομαι που έγινα μέρος της ιστορικής χρονιάς. Έχω διατηρήσει πολλούς ισχυρούς δεσμούς με όλους στην Φλαμένγκο. Όποτε βρίσκω χρόνο παρακολουθώ τα παιχνίδια και πάντοτε είμαι σε επαφή με τους φίλους μου στην ομάδα. Μπορεί να έφυγα και να ήρθα σε μία εξίσου μεγάλη ομάδα, αλλά πάντα θα είμαι εκεί και θα σας στηρίζω”.