Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ζήτησε ο Χατζηγιοβάνης

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης εμφανίστηκε μ' απολογητική διάθεση προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού αφού ούτε στον πέμπτο αγώνα πρωταθλήματος της σεζόν κατάφεραν οι πράσινοι να φτάσουν στην επιτυχία.

Συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού ζήτησε ο Χατζηγιοβάνης

Εμφανώς απογοητευμένος από την έκβαση του αγώνα με τον Βόλο εμφανίστηκε ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του.

Ο Έλληνας ακραίος επιθετικός ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού για το ότιδεν ήρθε η νίκη ούτε στον πέμπτο αγώνα της σεζόν.

«Θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού από τη μεριά μου και όλη την ομάδα. Μέχρι το τέλος της χρονιάς εμείς θα είμαστε αυτοί που πρέπει και θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να ανεβάσουμε τον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ στεναχωρήμενος και εκνευρισμένος με την κατάσταση που περνάμε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες».

Ερωτηθείς αν υπάρχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης απάντησε:

«Εγώ σαν Τάσος θα μπορούσα να παίξω και άλλο. Δεν μπορώ να μιλήσει για την ομάδα. Είναι άλλοι παίκτες που μπορεί να μην έχουν τόσο καλή φυσική κατάσταση αλλά δεν είναι συνολικό το πρόβλημα. Δεν είμαι ειδικός σε αυτό. Έδωσα και την ψυχή μου για 95 λεπτά, αλλά δεν τα καταφέραμε, δεν είμαι ευχαριστημένος γιατί θέλαμε τη νίκη».

Όσο για το που εντοπίζει το πρόβλημα;

«Η αιτία του προβλήματος έιναι η αποτελεσματικότητα μέσα στο γήπεδο με πρώτο εμένα. Στον ΟΦΗ έχασα δύο ευκαιρίες και θέλω να ζητήσω και για αυτό συγγνώμη. Και σήμερα είχαμε κλασικές ευκαιρίες για γκολ, χάσαμε πάναλτι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκει δίχτυα. Δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος με ένα γκολ».

Για το αν υπάρχει έλλειμα ποιότητας είπε:

«Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα. Είμαι πέντε χρόνια στην πρώτη ομάδα και θεωρώ πως υπάρχει ποιότητα. Η αποτελεσματικότητα είναι αυτή που φταίει και πρέπει να κάνουμε τα απίθανα δυνατά και να παίρνουμε τις νίκες».

Ερωτηθείς αν δεν αντέχουν την πίεση ο ίδιος κι οι συμπαίκτες του απάντησε:

«Μου αρέσει η πίεση. Οι ξένοι παίκτες ξέρουν που έχουν έρθει. Στα δύο πρώτα ματς δεν έπαιξα πολύ. Τα νούμερά μου δεν είναι καλά. Πρέπει να βελτιωθώ. Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα».

Τέλος για το αν φταίνε οι πολλές αλλαγές προπονητών εκτίμησε:

«Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρίσκεται στις ψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Είμαι οκτώ χρόνια εδώ. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να κερδίζει πάντα. Δυστυχώς έχουμε ξεκινήσει άσχημα και για αυτό άλλαξαν οι προπονητές. Για μένα αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσοιωμένοι στην ομάδα. Πάνω απ' ολα είναι ο Παναθηναϊκός δεν είμαστε εμείς».