Καρλίτος: «Κάποιοι ψάχνουν στη... Wikipedia για το τι φταίει - Θα περάσουμε άσχημη νύχτα!»

Ο Καρλίτος, σκόρερ του μοναδικού τέρματος του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τον ΝΠΣ Βόλο, μίλησε για το νέο κακό αποτέλεσμα των «πρασίνων» στο πρωτάθλημα της Super League.

Καρλίτος: «Κάποιοι ψάχνουν στη... Wikipedia για το τι φταίει - Θα περάσουμε άσχημη νύχτα!»

Αρχικά ο Καρλίτος τόνισε στην κάμερα της Nova: «Ζητάμε συγγνώμη από τους φιλάθλους για την εικόνα μας και σε αυτό το παιχνίδι. Όλοι όσοι παίξαμε και όσοι είναι στον πάγκο έχουμε αυτοπεποίθηση. Δουλέψαμε σκληρά και είμαστε στεναχωρημένοι. Εγώ θα γυρίσω απογοητευμένος σπίτι μου. Μας περιμένει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα».

Ερωτηθείς αν έχει εξήγηση για το τι φταίει είπε: «Όταν τα πράγματα είναι άσχημα. Εύκολα ψάχνουμε δικαιολογίες και βλέπουμε στοιχεία από την wikipedia για το τι φταίει. Υπάρχουν δύο αναγνώσεις. Η μια να κλαίμε την μοίρα μας και οι άλλοι να βάλουμε τα δυνατά μας και να παλέψουμε σκληρά. Εγώ διαλέγω τον δεύτερο δρόμο».

Για το αν η ομάδα έχει... cojones: «Η ομάδα έχει... βαρίδια, αλλά έχει και κακοτυχίες. Δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Αυτό είναι το θέμα. Είναι δεδομένο ότι απόψε θα περάσουμε μια άσχημη νύχτα. Ανάμεσα σε αυτούς είμαι και εγώ».