Παναθηναϊκός-Βόλος 1-1: Λόπεθ: «Ήμασταν σίγουροι για το γκολ!» (vid)

Ο τεχνικός του Βόλου, Άνχελ Λόπεθ σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα το 1-1.

Παναθηναϊκός-Βόλος 1-1: Λόπεθ: «Ήμασταν σίγουροι για το γκολ!» (vid)

Με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βόλος κατάφερε και πήρε το βαθμό στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό και του στέρησε τη δυνατότητα να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Άνχελ Λόπεθ μετά το τέλος του αγώνα με τους "πράσινους" δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, το οποίο χαρακτήρισε δίκαιο.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Άνχελ Λόπεθ:

«Πιστεύαμε μέχρι το τέλος ότι θα σκοράρουμε. Είχαμε δυο παίκτες έτοιμους να μπούνε σε περίπτωση που ισοφαρίσουμε για να είμαστε πιο συμπαγείς, γιατί ρισκάραμε πολύ, είχαμε πολύ επιθετικό σχήμα. Παλέψαμε και μας βγήκε, μπορούσαμε και τη νίκη γιατί παίξαμε καλά. Είναι πάντως ένα δίκαιο αποτέλεσμα.

Ξέρουμε τον Παναθηναϊκό και τον σεβόμαστε, μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πίεζαν πολύ και κυριάρχησαν στα πρώτα 20 λεπτά. Εμείς στη συνέχεια εξελιχτήκαμε και ήμασταν καλύτεροι. Στο 2ο ημίχρονο μπήκε πάλι καλύτερα ο Παναθηναϊκός και μετά ήταν πολύ δύσκολο για εμάς γιατί ενώ πιάσαμε το πέναλτι, μετά από λίγο δεχθήκαμε γκολ.

Από εκεί και έπειτα ο Παναθηναϊκός πήγε να κρατήσει το αποτέλεσμα και εμείς χτυπήσαμε στην επίθεση, το αξίζαμε αυτό το γκολ. Ξέραμε πως επειδή παίζαμε εκτός έδρας ο γηπεδούχος θα κυριαρχούσε, αλλά βελτιωθήκαμε.

Επίσης ξέραμε πως αν δεν δεχτούμε γκολ στο πρώτο ημίχρονο μετά θα σκοράρουμε γιατί έχουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Ήμασταν σίγουροι όπως είπα για το γκολ, μέχρι και ο κεντρικός μας αμυντικός είχε ανέβει μπροστά».