Παναθηναϊκός-Βόλος 1-1: Μπόλονι: «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»

Ο Λάζλο Μπόλονι δεν κατάφερε στο ντεμπούτο του να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, αφού δέχτηκε την ισοφάριση στο 90+2 από τον Βόλο.

Παναθηναϊκός-Βόλος 1-1: Μπόλονι: «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»

Διαφορετικά θα φανταζόταν ο Λάζλο Μπόλονι το ντεμπούτο του στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι "πράσινοι" κρατούσαν στα χέρια τους την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά δεν κατάφεραν να την πανηγυρίσουν στο φινάλε. Ο Μπαρτόλο σκόραρε και έφερε το ματς στα ίσια.

Ο τεχνικός των "πράσινων" στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε αρχικά ότι μία στιγμή αδράνειας κόστισε στην ομάδα του. «Έτσι είναι στο ποδόσφαιρο, αυτά συμβαίνουν. Θυμάστε το προηγούμενο παιχνίδι που εμείς είχαμε ισοφαρίσει στο τελευταίο λεπτό. Έτσι συνέβη τώρα με την αντίπαλη ομάδα να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό, διότι δεν υπήρχε η κατάλληλη συγκέντρωση στην άμυνα μας εκείνη τη στιγμή», ανέφερε ο Μπόλονι και συνέχισε: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα κινητικότητα, αλλά από 'κει και πέρα θα πρέπει και ο κάθε παίκτης να δείξει τα προσόντα του».

Συνεχίζοντας εξήγησε τι ήθελε να πετύχει με τις δύο αλλαγές που έκανε λέγοντας: «Όπως ήμασταν χαρούμενοι πριν μία εβδομάδα τώρα είμαστε στεναχωρημένοι. Αυτό που κάναμε ήταν να κάνω αλλαγή γιατί ήθελα να δώσω βαρύτητα στο κέντρο. Βεβαίως μερικές φορές οι αλλαγές δεν βγαίνουν. Στο αμυντικό κομμάτι δεν είχαμε πρόβλημα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο».

Κλείνοντας ο Μπόλονι τόνισε πως δεν μπορεί να κάνει θαύματα. «Δεν έκανα αλλαγές γιατί δεν ήθελα να σπαταλήσω το χρόνο. Από την άλλη ήθελα να βασιστώ στην εμπειρία των Κουρμπέλη, Μαουρίτσιο και επίσης στο κέντρο της άμυνας δεν είχαμε πρόβλημα. Θέλω να πω ότι δεν έχω τη δυνατότητα να κάνω θαύματα».