Παναθηναϊκός- Βόλος 1-1: Ο Μπαρτόλο στο 92΄ έκανε μαύρο το ντεμπούτο του Μπόλονι! (Highlights)

Για ένα ακόμα παιχνίδι ο Παναθηναϊκός μένει χωρίς νίκη παρουσιάζοντας ξανά το ίδιο προβληματικό πρόσωπο παρά την άφιξη του Λάζλο Μπόλονι

Παναθηναϊκός- Βόλος 1-1: Ο Μπαρτόλο στο 92΄ έκανε μαύρο το ντεμπούτο του Μπόλονι! (Highlights)

Ο Παναθηναϊκός είναι άρρωστος. Σε νοοτροπία, σε φιλοσοφία και σε ρόστερ. Ούτε η άφιξη του Μπόλονι, ούτε οι αλλαγές, ούτε οι συζητήσεις και τα λόγια για νέο ξεκίνημα.

Οι «πράσινοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1- με τον Βόλο με τον Μπαρτόλο να… παγώνει το άδειο ΟΑΚΑ στο 92’ και να αφήνει το «τριφύλλι» χωρίς νίκη για ένα ακόμα παιχνίδι.

Παναθηναϊκός-Βόλος: Το γκολ του Μπαρτόλο στο 90+2 (vid)

Στα πρώτα είκοσι λεπτά ο Παναθηναϊκός είχε ένταση στο παιχνίδι του και προσπάθησε να πιέσει τους φιλοξενούμενους παίρνοντας μέτρα στο γήπεδο. Όμως οι επιθετικοί του ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στη συνέχεια όμως οι Βολιώτες ανέκτησαν χώρο και με σωστά δομημένες αντεπιθέσεις προσπάθησαν να σκοράρουν. Μάλιστα φωνάζουν για ένα μαρκάρισμα του Σάντσες στον Ουάρντα μέσα στη μεγάλη περιοχή στο 33’!

Οι «πράσινοι» δεν είχαν βοήθεια από τα ακραία μπακ τους, που αδυνατούσαν να πλαγιοκοπήσουν την περιοχή του Βόλου με συνέπεια η ανάπτυξή τους να είναι προβληματική, ενώ ο Μαουρίσιο αν και έδειξε πως έχει ποιότητα, ήταν ανέτοιμος για ένα ματς με τόσο υψηλή ένταση.

Στο 55’ ο Καρλίτος έχασε πέναλτι, αλλά στην εξέλιξη της φάσης και ένα λεπτό αργότερα άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό με κεφαλιά και η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε.

Οι Βολιώτες άνοιξαν το παιχνίδι τους και προσπάθησαν να ισοφαρίσουν με συνέπεια να βγουν χώροι και οι γηπεδούχοι να βρουν την ευκαιρία να απειλήσουν χωρίς όμως να σκοράρουν.

Η είσοδος του Νίνη έδωσε περισσότερη φρεσκάδα στον Βόλο, που ζήτησε περισσότερα στο ματς, άνοιξε το παιχνίδι του και δικαιώθηκε με τα τραγικά λάθη των αντιπάλων του και τον Μπαρτόλο να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Μικρογραφία


Παναθηναϊκός- Βόλος 1-1

Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Σκόρερ: Καρλίτος (56’)- Μπαρτόλο (92’)

Κίτρινες: Σάντσες (41’), Ζαγαρίτης (69’), Κουρμπέλης (83’) - Μπαριέντος (19’), Τέκιο (50’), Κολόμπο (72΄)

Κόκκινη:

Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μπόλονι): Διούδης - Σάντσες, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Ζαγαρίτης – Αϊτόρ (68’ Μολό), Μαουρίσιο, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης – Μακέντα, Καρλίτος (75’ Μπουζούκης).


ΒΟΛΟΣ: (Λόπεζ): Γκαραβέλης – Τέκιο (74’ Νίνης), Σάντσες, Κολόμπο, Φεράρι – Μπαριέντος (78’ Μπαρτόλο), Ριένστρα-Ουάρντα- Μαρτίνες Γκουαροτσένα- Δουβίκας