Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης

Παίκτης και μέλος του προπονητικού τιμ τα νέα... χτυπήματα του κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Δύο νέα κρούσματα κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης

Νέα κρούσματα κορονοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκαν στα τεστ που έγιναν μέσα στην εβδομάδα. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ. Μάλιστα, το πρωί, άπαντες στην ομάδα της Ριζούπολης υποβλήθηκαν εκ νέου σε τεστ κορονοϊού και τα αποτελέσματα αναμένονται αύριο.

Αναλυτικά, η σνακοίνωση:

«Δύο μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Σμύρνης βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό μετά την γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων των τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν άπαντες στην ομάδα μας. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του προπονητικού τιμ. Αμέσως, ενεργοποιήθηκαν από την ομάδα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο υγείας. Τέθηκαν και οι δύο σε καραντίνα ενώ τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν το πρωί του Σαββάτου, εκ νέου, σε τεστ COVID-19 όπως επιβάλει το επικαιροποιημένο πρωτόκολλο της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπή της ΓΓΑ (ΥΕΕ-ΓΓΑ), σε συνεργασία με την Αθλητική Επιτροπή του ΕΟΔΥ.

Όσον αφορά τον αγώνα με εντός έδρας αγώνα τη Λαμία (Κυριακή, 25/10/2018, 18:15), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας της Super League Interwetten, η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση. Στη συνέχεια, ο προπονητής της ομάδας μας Γιώργος Παράσχος και οι 23 διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο, στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας