ΠΑΟΚ: «Τέλος» ο Μάτος - Τον αποχαιρέτησε ο Σαββίδης

Γιατί ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης αποχαιρετά τον «πραγματικό πολεμιστή» Λέο Μάτος με αναφορά στην οικογένειά του.

ΠΑΟΚ: «Τέλος» ο Μάτος - Τον αποχαιρέτησε ο Σαββίδης

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται πλέον η αποχώρηση του Λέο Μάτος από τον ΠΑΟΚ. Αυτό τουλάχιστον δείχνει η ανάρτηση του Γιώργου Σαββίδη στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε: «Καλή τύχη φίλε, είσαι ένας πραγματικός πολεμιστής. Οι πόρτες μας θα είναι πάντα ανοιχτές για σένα. Θα μας λείψεις πάρα πολύ. Η οικογένεια είναι πάνω από όλα. Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ!».

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Γιώργος Σαββίδης κάνει αναφορά στην οικογένεια του Λέο Μάτος. Ο πατέρας του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Γι' αυτό ζήτησε να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ για τη Βραζιλία και τη Βάσκο ντα Γκάμα.

«Με απόλυτο σεβασμό τόσο στην προσφορά του παίκτη στην ομάδα, όσο και στην προσωπική του επιθυμία που σχετίζεται και με προσωπικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και κάποιους μήνες, κάναμε αποδεκτό το αίτημά του να πάει πίσω στη Βραζιλία», αναφέρει η ΠΑΕ στην ενημέρωση για τον Μάτος.