Για αυτό αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια έλεγε μετά το παιχνίδι με την Μαρσέιγ, ότι ένας από τους λόγους που πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν οι βραδιές όπως αυτή κόντρα στους Μασσαλούς. Σε εξαιρετική φυσική κατάσταση ο Βραζιλιάνος που θα παίξει βασικός και με την Πόρτο.  

Για αυτό αποφάσισε να πάει στον Ολυμπιακό ο Ραφίνια

Ο Ραφίνια όταν αποφάσιζε να αφήσει την Φλαμένγκο και να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό του Ολυμπιακού, είχε πει στους Βραζιλιάνους δημοσιογράφους, ότι ένας από τους λόγους που ήθελε να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ήταν επειδή του δινόταν η δυνατότητα να ξαναπαίξει στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος μπακ που παρά τα 35 του χρονάκια και μολονότι είχε ακούσει ένα σωρό πράγματα για τη φυσική του κατάσταση, ήταν εκείνος που πίεσε ψηλά για να κλέψει την μπάλα από τον Αμαβί της Μαρσέιγ και στη συνέχεια να σκοράρει ο Χασάν έπειτα από σέντρα του Βαλμπουενά. Ο Ραφίνια πανηγύριζε σαν μικρό παιδί στα αποδυτήρια και το έλεγε στους συμπαίκτες του ότι “τέτοια βράδια ονειρευόμουν, όταν αποφάσιζα να έρθω στην ομάδα”.

Το φοβερό με τον πρώην άσο της Μπάγερν είναι ότι η φυσική του κατάσταση είναι σε υψηλά στάνταρ, με αποτέλεσμα ακόμα κι αν το παιχνίδι της Τούμπας δεν είχε αναβληθεί, πάλι θα έπαιρνε φανέλα βασικού δίχως αμφιβολία από τον Μαρτίνς και θα είχε τη δυνατότητα να παίξει και την Τρίτη (27/10) κόντρα στην Πόρτο. Εν ολίγοις, βρίσκεται σε μία κατάσταση, έχοντας τη δυνατότητα να ανταποκριθεί σε τρία απαιτητικά 90λεπτα σε διάστημα μίας εβδομάδας.

Τώρα που δεν υπάρχει όμως το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ραφίνια θα “φορτίσει” κι άλλο τις μπαταρίες του για να μπει ακόμα πιο “φρέσκος” στο “Dragaoκαι να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει αποτέλεσμα επί της Πόρτο.