Παναθηναϊκός: «Τρέχει» ο Μαουρίσιο!

Ο Μαουρίσιο ήταν στις βασικές επιλογές του Λάζλο Μπόλονι στην προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Βόλο αλλά ο Βραζιλιάνος μέσος δεν είναι ακόμα 100% έτοιμος. 

Παναθηναϊκός: «Τρέχει» ο Μαουρίσιο!

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αυριανής (24/10) με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται και ο Λάζλο Μπόλονι δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα έτσι ώστε να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μέσα σε εκείνους που προορίζει για βασικούς στο ματς με τους «κυανέρυθρους», βρίσκεται και ο Μουρίσιο.

Οι «πράσινοι» πρόσθεσαν μια ποιοτική λύση στον άξονα με την απόκτηση του Βραζιλιάνου και εκείνος… τρέχει να προλάβει. Ο 32χρονος μέσος, έχει να παίξει σε παιχνίδι(έστω και φιλικό) από τις 19 Ιουλίου και την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Άρη για τα πλέι-οφ ενώ δεν έχει ακολουθήσει κανονική προετοιμασία, παρά τις καθημερινές ατομικές προπονήσεις που έκανε στην Θεσσαλονίκη.

Παρόλα αυτά, ο Μαουρίσιο είναι σε καλή κατάσταση, ξεχωρίζει με την ποιότητα του στο Κορωπί αλλά δεν είναι σε θέση να βγάλει 90 λεπτά αγώνα. Για την ακρίβεια, ο χρόνος που προβλέπεται να χρησιμοποιηθεί για να μην υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, είναι 45 λεπτά.

Άρα, λοιπόν, είτε θα ξεκινήσει και θα αντικατασταθεί νωρίς, είτε θα μπει στο παιχνίδι ως αλλαγή. Η λογική λέει πως ο Μπόλονι δεν θα ρισκάρει με τον 32χρονο μέσο και πολύ πιθανόν να περάσει στο παιχνίδι το τελευταίο 30λεπτο.