Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού η Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο προπονητής Ακαδημίας της Νότιγχαμ, Γκάρι Μπραζίλ και ο βοηθός προπονητή Κρις ΜακΓκουέιν βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, για να δουν από κοντά το προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού.

Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού η Νότιγχαμ Φόρεστ

Επισκέψεις είχαν το τελευταίο διήμερο στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Ο προπονητής της ακαδημίας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Γκάρι Μπραζίλ και ο βοηθός προπονητή Κρις ΜακΓκουέιν, περιηγήθηκαν στους χώρους του προπονητικού κέντρου από τους ανθρώπους της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προτάσεις και ιδέες για τις πιο σύγχρονες μεθόδους προπόνησης. Να θυμίσουμε, ότι πέρσι το καλοκαίρι η Κ19 του Ολυμπιακού είχε βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Φόρεστ.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας, Αντώνης Πίκουλας, ο Τεχνικός Διευθυντής, Θοδωρής Ελευθεριάδης και ο υπεύθυνος Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος, ανέλαβαν να ξεναγήσουν τους ανθρώπους της Φόρεστ στον Ρέντη, παρακολουθώντας μάλιστα από κοντά προπονήσεις των τμημάτων υποδομής.

Ο Γκάρι Μπραζίλ μίλησε για την παρουσία του στον Ρέντη: «Είναι πολύ όμορφο που επισκεφθήκαμε το Ρέντη και είδαμε όλο τον εξοπλισμό του Ολυμπιακού. Με τον ισχυρό δεσμό που έχει δημιουργήσει ο κ. Μαρινάκης ανάμεσα στις δύο ομάδες, είναι πολύ ευχάριστο να μπορούμε να βλέπουμε πώς δουλεύει η Ακαδημία αλλά και η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, ούτως ώστε να μπορούμε να κάνουμε τις απαραίτητες συγκρίσεις. Θέλουμε να δυναμώσουμε και να συσφίξουμε ακόμα περισσότερο τις σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων αλλά και των ανθρώπων των δύο Ακαδημιών. Οι εγκαταστάσεις είναι πάρα πολύ καλές και είναι πολύ σημαντικό που ήρθαμε μέχρι εδώ. Καταλαβαίνουμε γιατί ο Ολυμπιακός είναι επιτυχημένος σε Ελλάδα και Ευρώπη. Θέλουμε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά σε επίπεδο φιλοσοφίας, για το πως εξελίσσουμε τους παίκτες, πως αποκτούν αυτοί αξία στην πορεία αλλά και το πως οι παίκτες ερχόμενοι είτε από τη μία είτε από την άλλη ακαδημία, έχουν τις καλύτερες ευκαιρίες να παίξουν ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου».