Παράσχος: «Να βρούμε το... φάρμακο»

Ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη και ο τεχνικός της «Ελαφρά Ταξιαρχίας», Γιώργος Παράσχος στάθηκε στο κακό πρώτο μέρος αλλά και στο χαμένο πέναλτι του Φατιόν

Παράσχος: «Να βρούμε το... φάρμακο»

Την εντός έδρας ήττα με 2-1 από τον ΠΑΣ Γιάννινα γνώρισε ο Απόλλων Σμύρνης το απόγευμα της Τετάρτης (21/10). Στο κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, αλλά και στην απώλεια του πέναλτι από τον Φατιόν στάθηκε ο Γιώργος Παράσχος.

Αναλυτικά όσα είπε κόουτς του Απόλλωνα στην κάμερα των καναλιών Novasports: «Είχαμε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο ο ΠΑΣ μας πίεσε πολύ. Δεν είχαμε ηρεμία και υπομονή. Είχαμε τεράστια νευρικότητα και στα τελευταία δύο λεπτά του πρώτου μέρους δεχθήκαμε δύο γκολ.

Στο δεύτερο αλλάξαμε την εικόνα μας, κάναμε κάποιες αλλαγές που μας βοήθησαν, αλλά ήμασταν άτυχοι με το χαμένο πέναλτι να μειώσουμε νωρίς και να αλλάξουμε το σκορ και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να φτάσουμε ακόμα και στη νίκη.

Πιστεύω θα μπορέσουμε να σταθεροποιήσουμε την απόδοσή μας και όσο περνάνε τα παιχνίδια θα βρούμε έναν μόνιμο κορμό παικτών για να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είχε 14 στα 14. Γι αυτό φώναξα στον Φατιόν. Δεν είχε χάσει πέναλτι εδώ και κάτι χρόνια. Αλλά δυστυχώς κάποια στιγμή χάνεις.

Κρατάω το δεύτερο ημίχρονο, αλλά και την έλλειψη ηρεμίας και πρέπει να βρούμε το... φάρμακο για να έχουμε καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας και καλύτερη εικόνα απ' αυτή που δείξαμε σήμερα».