Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Υπόθεση ενός ημιχρόνου (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1 για το εξ' αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής της Super League 1.

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2: Υπόθεση ενός ημιχρόνου (highlights)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε την πρώτη του φετινή νίκη, εκτός έδρας, επί του Απολλώνα Σμύρνης, με 2-1.

Super League 1: Πρώτη νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα (βαθμολογία)

Καθολικά ανώτερη, στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, αλλά, παρά την σωρεία ευκαιριών, προηγήθηκε μόλις στο 44ο λεπτό, με τον Παμλίδη να παίρνει το «ριμπάουντ», μετά από σουτ του Κριζμάν, που εξοστρακίστηκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Πριν την ανάπαυλα και πιο συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελευθεριάδης, από την μικρή περιοχή, μετά από υπέροχη ντρίμπλα κι ασίστ του Πίρσμαν έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη οι αλλαγές του Παράσχου (Ντάουντα και Μουνιέ) έφεραν το ματς στην ισορροπία, αλλά το πέναλτι που κέρδισε ο δεύτερος «σπατάλησε» ο Φατιόν στέλνοντας την μπάλα πολύ άουτ (50’).

Ένας άλλος νεοεισελθών για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», ο Νίκος Ιωαννίδης μείωσε (81’) στο τελικό 1-2, αφού τόσο οι Ηπειρώτες δεν αξιοποίησαν τις αντεπιθέσεις τους, όσο κι ο Απόλλων έμμεσο φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα 1-2

Γήπεδο: «Γ. Καμάρας»

Διαιτητής: Βάτσιος

Σκόρερ: 87' Ιωαννίδης - 43' Παμλίδης, 45+3' Ελευθεριάδης

Κίτρινες: Φατιόν, Παντελάκης, Πίρσμαν, Κάργας, Χουτεσιώτης, Λισγάρας, Τσαμπούρης

Συνθέσεις:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Κότσαρης (Νταβίνο 46'), Τσαμπούρης, Βιτλής (Μουνιέ 46'), Ντομίνγκες, Λισγάρας, Φατιόν (Κολ 72'), Σλίβκα, Μπαξεβανίδης, Φερνάντεθ (Ντάουντα 46'), Τσιλούλης (Ιωαννίδης 77'), Μπετινέλι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Πέρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Κάστρο, Σιόντης (Εραμούσπε 90'), Ελευθεριάδης (Νάουμετς 56'), Μπαπτίστ, Κριζμάν (Μπρένερ 72'), Παμλίδης (Καρτάλης 56').