Λαμία - Παναιτωλικός 0-0: Μιχαηλίδης: «Κυριάρχησε η δύναμη σε ένα κακό παιχνίδι»

Ο βοηθός του Μάκη Χάβου στην τεχνική ηγεσία του Παναιτωλικού, Μπάμπης Μιχαηλίδης, σε δηλώσεις του μετά το φινάλε του παιχνιδιού ανέφερε ότι οι δύο ομάδες ήταν νευρικές και το θέαμα καθόλου ποιοτικό.

Λαμία - Παναιτωλικός 0-0: Μιχαηλίδης: «Κυριάρχησε η δύναμη σε ένα κακό παιχνίδι»

Η μοναδική «λευκή» ισοπαλία της 5ης αγωνιστικής της Super League σημειώθηκε απόψε (19/10) στο ΔΑΚ Λαμίας. Ο τοπικός ΠΑΣ και ο Παναιτωλικός μετά από ένα ανιαρό ματς έμειναν στο 0-0, βάζοντας τουλάχιστον από έναν βαθμό στο... σακούλι τους. Τον τρίτο οι φιλοξενούμενοι Αγρινιώτες, τον πρώτο οι γηπεδούχοι Λαμιώτες.

Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο συνεργάτης του Μάκη Χάβου στον πάγκο του Παναιτωλικού, Μπάμπης Μιχαηλίδης, παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Nova. Σε αυτές τόνισε ότι κύριο στοιχείο του αγώνα ήταν η δύναμη από δύο νευρικές ομάδες που δεν απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά είπε:

«Το θέμα δεν είναι αν είμαστε ικανοποιημένοι, αλλά ότι δεν είδαμε καλό παιχνίδι. Κυριάρχησε η δύναμη πρωτίστως. Υπήρχε νευρικότητα και από τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να μην έχουμε φάσεις και δεν είναι τυχαίο ότι δεν έφτασε καμία ομάδα στο γκολ.

Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει δίκαιο και άδικο, είναι στιγμές, όποιος τις εκμεταλλευτεί αυτός θα είναι νικητής, κυρίως όταν το παιχνίδι δεν είναι ποιοτικό».