Λαμία - Παναιτωλικός 0-0: Ούτε με Τεννέ χαμογέλασε ο ΠΑΣ! (Highlights)

Σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, Λαμία και Παναιτωλικός έμειναν στο 0-0, στην επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο των γηπεδούχων. Χωρίς νίκη και η ομάδα του Αγρινίου, πρώτος βαθμός για τον ΠΑΣ!

Λαμία - Παναιτωλικός 0-0: Ούτε με Τεννέ χαμογέλασε ο ΠΑΣ! (Highlights)

ΠΑΣ Λαμία και Παναιτωλικός συνεχίζουν στην Super League χωρίς νίκη. Οι γηπεδούχοι με τον Μπάμπη Τεννέ να γυρίζει στον πάγκο, δεν κατάφεραν να κερδίσουν την ομάδα του Αγρινίου που επίσης δεν έχει τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Λαμία πατούσε καλύτερα, είχε τον Ντέλετιτς δραστήριο αλλά η μεγάλη φάση δεν βγήκε με εξαίρεση το 12ο λεπτό. Βέβαια όποτε προσπάθησε ο ΠΑΣ να απειλήσει ο Κνετ ήταν σταθερός και κράτησε το μηδέν. Ο Παναιτωλικός με απουσίες, ήταν ακίνδυνος και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του πρώτου μέρους να φανεί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το ματς ήταν κάκιστο. Ο Χάβος δεν άργησε να επέμβει και έριξε στη μάχη τον Βέργο, γυρίζοντας το σύστημα σε 4-2-3-1 από 3-4-1-2, θέλοντας να δει κάτι διαφορετικό κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι.

Η Λαμία δεν άλλαξε κάτι, είχε στημένες μπάλες και από εκεί προσπάθησε να απειλήσει, χωρίς αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο πως στο 68' είχαμε την πρώτη τελική στο β' ημίχρονο με τον Βέργο να σουτάρει άουτ ενώ τρία λεπτά μετά και ο Ντέλετιτς για τη Λαμία ήταν εκείνος που πήγε να σκοράρει αλλά ο Κνετ κράτησε.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Χατζηστραβός για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Κωνσταντόπουλο.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΛΑΜΙΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Σκόρερ: -

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Κίτρινες κάρτες: Λιάβας, Ρόμανιτς, Ασίγκμπα, Σκόνδρας, Περέιρα, Μπουλούλης, Μπιανκόνι, Βέργος,

Κόκκινη κάρτα: Χατζηστραβός (90'+3')

Οι συνθέσεις

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Επασί - Ασίγκμπα, Βύντρα, Αντέτζο – Σκόνδρας (84' Χατζηστραβός), Μπεχαράνο, Βασιλακάκης (40’ Μπουλούλης), Μπαχανάκ - Ρόμανιτς, Ντέλετιτς (84' Βασιλόγιαννης) – Καραμάνος (40’ Αραμπούλι) (75' Μπιανκόνι).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Κνετ - Λιάβας, Καρασαλίδης, Κωνσταντόπουλος – Τζανακάκης (14’ λ. τρ. Ντουάρτε), Ντάλσιο, Ντίας, Περέιρα (59' Βέργος) - Μάζουρεκ - Αριγίμπι (70' Μεντόσα), Γιάκολις (70' Τσιγγάρας).