Ντε Γκουζμάν: «Σωστή η απόφαση μου να έρθω στον ΟΦΗ»

Ο 33χρονος Ολλανδός, Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν είναι και επίσημα παίκτης του ΟΦΗ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, όντας «κάτοικος» Ηρακλείου

Ντε Γκουζμάν: «Σωστή η απόφαση μου να έρθω στον ΟΦΗ»

Ο Τζόναθαν Ντε Γκουζμάν είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση του 33χρονο Ολλανδού έως το 2021 και εκείνος φρόντισε στις πρώτες του δηλώσεις να μιλήσει για τον Ευγένιο Γκεράρντ.

Αρχικά είπε: «Ο Ευγένιος Γκέραρντ ήταν μεγάλη προσωπικότητα εδώ, πολύ δημοφιλής. Θα έλεγα ένας θρύλος για την ομάδα. Ήταν ο μακροβιότερος προπονητής, με 15 χρόνια στην ομάδα. Κατέκτησε δύο κύπελλα, το Βαλκανικό και το Κύπελλο Ελλάδας. Ήταν άξιος σεβασμού κι έχω ακούσει πολλά υπέροχα πράγματα γι' αυτόν.

Λένε ήταν Θεός στην Κρήτη και ξεχασμένος στην Ολλανδία. Έζησε εδώ το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής του. Ήταν η ζωή του στην Κρήτη και πέτυχε ό,τι καλύτερο».

Για την μεταγραφή του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Έχω ακούσει πολλά καλά για την ομάδα. Μίλησα με τον Βάτερμαν που είναι Ολλανδός και με βοήθησε να πάρω την απόφαση να έρθω εδώ.

Έχω ακούσει πολλά καλά για την Ελλάδα και το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο έχει αγωνιστεί ο αδερφός μου. Μίλησε στον μάνατζερ μου και μου είπε για την ομάδα, τη φιλοσοφία και το στιλ παιχνιδιού, το οποίο ταιριάζει στο δικό μου. Πιστεύω ότι ήταν σωστή απόφαση και είμαι ενθουσιασμένος που θα αρχίσω να προπονούμαι και να παίζω με την ομάδα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας