Δεν κάνει πολλές φάσεις, αλλά σκοράρει η ομάδα της Μασσαλίας

Τι δείχνει το ερυθρόλευκο “scouting reportγια την Μαρσέιγ και οι... φειδωλές επισκέψεις της στα αντίπαλα “καρέ”, που τις περισσότερες φορές είναι εξαιρετικά επικίνδυνες.

Δεν κάνει πολλές φάσεις, αλλά σκοράρει η ομάδα της Μασσαλίας

Είχε τελικά “κατάσκοπο” ο Ολυμπιακός στο Βελοντρόμ για να δει από κοντά το Μαρσέιγ - Μπορντό το βράδυ του Σαββάτου (17/10), εκεί όπου οι Μασσαλοί κέρδισαν με 3-1.

Δεν ήταν κάποιος από τους αναλυτές της ομάδας που δουλεύουν νυχθημερόν στον Ρέντη, αλλά ο εξωτερικός συνεργάτης του Μαρτίνς. Πρόκειται για τον Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος είναι Πορτογάλος και ο Μαρτίνς πολλές φορές τον έχει στείλει για να “τσεκάρει” ακόμα και ποδοσφαιριστές.

Το Σάββατο (17/10) λοιπόν, τον έστειλε για να δει την Μαρσέιγ και να δώσει την αναφορά του. Σε γενικές γραμμές η εικόνα που έχουν στον Ρέντη για την γαλλική ομάδα, είναι ότι δεν πρόκειται για μία... διαλυμένη ομάδα, όπως την παρουσίαζαν τα γαλλικά ΜΜΕ προ ημερών.

Μπορεί εσωτερικά να υπάρχουν κάποια προβλήματα, αλλά τουλάχιστον με την Μπορντό δεν την επηρέασαν. Δεν είναι η ομάδα που θα φτιάξει πολλές φάσεις, αλλά φτιάχνει λίγες και... καλές.

Ζήτημα είναι αν δημιουργεί 10 τελικές στα παιχνίδια της, αλλά έχει αρκετά ποιοτική ομάδα από τη μεσαία γραμμή και μπροστά, με αποτέλεσμα να αξιοποιεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τις ελάχιστες ευκαιρίες που της παρουσιάζονται. Απέναντι στην Μπορντό έδειξε ότι είχε φοβερά ποσοστά ευστοχίας!