Εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν τους παίκτες στο αεροδρόμιο (vid)

Οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν τους παίκτες στο αεροδρόμιο της Αθήνας και τους αποδοκίμασαν για την ισοπαλία με τον ΟΦΗ.

Εξαγριωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν τους παίκτες στο αεροδρόμιο (vid)

Με… άγριες διαθέσεις περίμεναν τους παίκτες του Παναθηναϊκού οι οπαδοί της ομάδας στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» αργά απόψε κατά την επιστροφή της αποστολής από το Ηράκλειο και το ματς με τον ΟΦΗ.

Περίπου τριάντα φίλοι του «τριφυλλιού» είχαν συγκεντρωθεί και περίμεναν τους «πράσινους», ενώ μόλις τους είδαν να βγαίνουν από την αίθουσα αφίξεων ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα.

Ωστόσο αντιπροσωπεία των παικτών αποτελούμενη από τον Δημήτρη Κουρμπέλη, αλλά και τους Μακέντα, Σένκεφελντ, Πούγγουρα, Διούδη, Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη πήγε προς το μέρους τους.

Οι οπαδοί άρχισαν να διαμαρτύρονται λέγοντάς τους μεταξύ άλλων πως: «δεν ντρέπεστε λιγάκι; Θέλουμε να ματώνετε για τη φανέλα, να σκίζεστε για την ομάδα! Παίζετε στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είστε στον Παναθηναϊκό ξυπνήστε και πάρτε το χαμπάρι όσο είναι καιρός».

Από τον Κουρμπέλη ζητήθηκε να ταρακουνήσει τους ξένους παίκτες της ομάδας: «πείτε στους ξένους ότι δεν έχουν έρθει εδώ για διακοπές και για να προσθέσουν χρήματα στους λογαριασμούς τους...».

Στο τέλος πάντως της συζήτησης και μετά την ένταση και το άγριο κράξιμο, υπήρξε χειροκρότημα προς την ομάδα και παρότρυνση για να πεισμώσουν και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αρκετή ώρα αργότερα έφτασε στην Αθήνα ο Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος τη Δευτέρα θα υπογράψει και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Μάλιστα ο Ρουμάνος έχει δει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του αγώνα με τον ΟΦΗ σε απευθείας μετάδοση και έχει ήδη γνώση όσων έκαναν οι παίκτες του στο Ηράκλειο.