Οι παρεμβάσεις του Μαρτίνς αλλάζουν τον Ολυμπιακό

Το κοινό χαρακτηριστικό που έχουν οι φετινές νίκες του Ολυμπιακού είναι ο τρόπος με τον οποίο παρεμβαίνει ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας.

Οι παρεμβάσεις του Μαρτίνς αλλάζουν τον Ολυμπιακό

Πρόκειται για μία από τις πιο περίεργες σεζόν εξαιτίας της πανδημίας και των προβλημάτων που έχει δημιουργήσει. Τα όσα έχουν συμβεί από το καλοκαίρι είναι γνωστά και πλέον είναι δεδομένο πως στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου θα δούμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση των ομάδων.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες επέστρεψε πιο φουριόζος και με τον Ατρόμητο έκανε την πιο πειστική φετινή του εμφάνιση. Μία ομάδα που έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και έφτασε εύκολα στη νίκη. Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν μπροστά τους και την πρεμιέρα του Champions League με τη Μαρσέιγ, όμως, τα μέχρι τώρα παιχνίδια τους δείχνουν κάποια πράγματα για τον τρόπο που λειτουργεί η ομάδα του Πειραιά.

Όλα έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό και αυτό δεν είναι άλλο από τις αλλαγές που γυρίζουν τα ματς. Στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης μπήκε στο γήπεδο ο Φορτούνης και άλλαξε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με σκορ 3-0. Με τον Παναιτωλικό η είσοδος του Βαλμπουενά στην επανάληψη άλλαξε την εικόνα του αγώνα και η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με σκορ 2-0.

Στο 2-0 επί της Ομόνοιας μπήκαν στο ματς Ελ Αραμπί και Ραντζέλοβιτς με τους "ερυθρόλευκους" να μεταμορφώνονται και να επικρατούν με σκορ 2-0. Με τον Ατρόμητο πάλι το ίδιο έγινε. Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Μαροκινός επιθετικός με το 0-0 να μην έχει αλλάξει και τελικά ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 4-0.

Οι παρεμβάσεις του Πέδρο Μαρτίνς δίνουν λύσεις και γυρίζουν τα παιχνίδια. Οι "ερυθρόλευκοι" παίρνουν τις νίκες που έχουν ανάγκη με τον Πορτογάλο προπονητή να έχει σημαντικό ρόλο σε αυτά. Οι "ερυθρόλευκοι" μέχρι τώρα έχουν καθαρίσει τα ματς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως, τα ματς του Champions League είναι αλλιώς και το επίπεδο είναι υψηλότερο με τους αντιπάλους να είναι πανίσχυροι και φυσικά να έχουν άλλες αντοχές και δυνάμεις.