K17: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1: Οι Πειραιώτες πήραν βαθμό στο φινάλε

Με γκολ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης η Κ17 του Ολυμπιακού ισοφάρισε την Κ17 της ΑΕΚ (1-1) και πήρε τον βαθμό.

K17: Ολυμπιακός-ΑΕΚ 1-1: Οι Πειραιώτες πήραν βαθμό στο φινάλε

Στο 1-1 έμεινε η Κ17 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη της ΑΕΚ σε ματς που διεξήχθη στο δημοτικό γήπεδο της Αρτέμιδος. Η ομάδα του Πειραιά αν και ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη. Οι Πειραιώτες μετά από αυτή την ισοπαλία έφτασαν τους 7 βαθμούς και ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Α’ ομίλου, η ΑΕΚ κατάφερε να σκοράρει με τον Πιτιλάκο στο 14’ σε ένα κατά τα άλλα ισορροπημένο πρώτο ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στο β’ μέρος, όταν και πίεσε τον αντίπαλό του στο μεγαλύτερο διάστημα. Οι παίκτες του Μαυρογενίδη είχαν την κυριαρχία σε αυτό το διάστημα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες με Καλογερόπουλο και Προκοπίου ενώ η μεγαλύτερη εξ αυτών ανήκε στον Χρήστου που είδε το δοκάρι της εστίας να του στερεί το γκολ. Η υπεροχή καρποφόρησε τελικά πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ με τον Προκοπίου (που είχε περάσει σαν αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο) να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Σίνα, Κατηφόρης, Μόσχος (71’ Φλώκος), Γιαλεδάκης, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας (77’ Πετρόπουλος), Σταυρόπουλος, Μοίρας (54’ Ποιμενίδης), Πάνος (54’ Προκοπίου), Αρσενίδης (46’ Πατήρας).