Ο Παπάζογλου ζητά πολλά και ο Απόλλωνας δεν τον περιμένει

Έτοιμη να αποσύρει την πρότασή της για τον έμπειρο αμυντικό μέσο η «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο Παπάζογλου ζητά πολλά και ο Απόλλωνας δεν τον περιμένει

Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Απόλλωνα Σμύρνης ο Τάσος Παπάζογλου καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που ζητά θεωρείται υψηλό από τους ανθρώπους της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Απόλλων Σμύρνης έχει κάνει πρόταση στον έμπειρο αμυντικό μέσο να παραμείνει στην ομάδα με τα χρήματα που έπαιρνε και πέρυσι.

Όμως ο Παπάζογλου αξιώνει πολύ περισσότερα και αυτά δεν είναι είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν οι άνθρωποι της ομάδας της Ριζούπολης.

Μάλιστα, αν μέσα στις επόμενες ώρες δεν προκύψει κάποια θετική εξέλιξη, τότε ο Απόλλωνας θα αποσύρει την πρότασή του για τον παίκτη. Προφανώς αυτό έχει να κάνει και με τις επιθυμίες του νέου τεχνικού της ομάδας, Βαλεριέν Ίσμαελ, ο οποίος από χθες βρίσκεται στην Αθήνα.

Φέρεται να έχει συναινέσει αρχικά στην παραμονή του Παπάζογλου, όμως έχει εναλλακτικές λύσεις και σε αυτές θα στραφεί άμεσα. Γενικά, ο Ίσμαελ δεν θέλει κανέναν από τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπήρχε εκκρεμότητα σχετικά με την παραμονής τους ή όχι και από χθες παρουσιάζει στους διοικούντες τους παίκτες που θέλει να φέρει στην ομάδα.

Όλα δείχνουν ότι «χτίζει» έναν νέο Απόλλωνα και μάλιστα μέχρι το τέλος της εβδομάδας να γίνουν οι πρώτες κινήσεις, ίσως και ανακοινώσεις από την πλευρά της διοίκησης.