Χριστοδουλόπουλος: «O γιός μου βλέπει το σήμα του Ολυμπιακού και τρελαίνεται»(vid)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την ιδιαιτερότητα που θα έχει το ματς του Ατρομήτου με τον Ολυμπιακό και το πως... το βλέπουν τα παιδιά του.

Χριστοδουλόπουλος: «O γιός μου βλέπει το σήμα του Ολυμπιακού και τρελαίνεται»(vid)

Απέναντι στην πρώην του ομάδα θα τεθεί αντιμέτωπος ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Φορώντας τη φανέλα του Ατρομήτου θα κοντραριστεί και πάλι με τον αγαπημένο του Ολυμπιακό και όπως είπε στην κάμερα της Nova είναι ιδιαίτερο το παιχνίδι αυτό για εκείνον.

Ή μάλλον, όχι μόνο για εκείνον, αλλά και για τα παιδιά του, καθώς θα δουν το παιχνίδι στην τηλεόραση, αλλά τον είχαν συνηθίσει με τα «ερυθρόλευκα».

Αρχικά ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είπε για το παιχνίδι: «Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι για μένα, πριν από δύο μήνες ήμουν στον Ολυμπιακό. Δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως περιμέναμε και οι δύο πλευρές λόγω του τραυματισμού μου. Υπάρχουν και αυτά στο ποδόσφαιρο. Νομίζω όμως άφησα το στίγμα μου. Και με τις εμφανίσεις και με το δέσιμο με τον κόσμο και στο «χτίσιμο» της ομάδας που τελικά πήρε το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα, είναι ένα ντέρμπι, κάθε ποδοσφαιριστής και προπονητής θέλει το καλύτερο για την ομάδα του. Νομίζω είναι ένα μεγάλο παιχνίδι».

Για τα παιδιά του που θα δουν το ματς ενώ τον έχουν συνηθίσει με την «ερυθρόλευκη» φανέλα: «Δεν ξέρω επειδή με έχουν συνηθίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού αν θα είναι λίγο μπερδεμένα. Άλλαξα ομάδα αλλά οι συνήθειες είναι ακόμα εκεί. Η Στέλλα είναι μεγάλη, καταλαβαίνει, με έχει δει να παίζω. Τώρα είναι σειρά του μικρού. Με όλη αυτή την ιστορία με την υγεία μου δεν είχε την ευκαιρία να με δει και να καταλάβει τι γίνεται. Έχει εικόνες, τον έχω βάλει στο γήπεδο, με τη μασκότ κτλ. Βλέπει το σήμα του Ολυμπιακού και τρελαίνεται. Είναι ένα κίνητρο για μένα αυτό, να με δει ο μικρός μου, να δει ο μπαμπάς τι κάνει».