Οι αγχωτικές νίκες του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και οι τέσσερις πρώην

Ο Ολυμπιακός εδώ κι αρκετά χρόνια νικάει με άγχος τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη. Τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές του θα βρει απέναντι του το βράδυ.

Οι αγχωτικές νίκες του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο και οι τέσσερις πρώην

Σε λίγη ώρα στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα έχουμε σέντρα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Ένα ματς που δεν είναι καθόλου απλή διαδικασία για την ομάδα του Πειραιά, ένα ματς που είναι ίσως η μεγαλύτερη παγίδα που καλούνται να ξεπεράσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος με τον Νταμίρ Κάναντι στην τεχνική του ηγεσία έγινε πάλι μία σφιχτή ομάδα που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και οι ποδοσφαιριστές έχουν συγκεκριμένους ρόλους στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Αυστριακός προπονητής συμμάζεψε και πάλι τους Περιστεριώτες, οι οποίοι υψώνουν έναν τοίχο στον Ολυμπιακό. Πάντως ανέκαθεν οι "ερυθρόλευκοι" τα έβρισκαν σκούρα κόντρα στους "κυανόλευκους". Η τελευταία άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ατρόμητου στο "Γ. Καραϊσκάκης" σημειώθηκε τον Φλεβάρη του 2016 όταν και επικράτησε με σκορ 4-0. Από τότε κάθε ματς είναι αγχωτικό.

Το 2017 για το Κύπελλο έχει μείνει στο 0-0 και την ίδια χρονιά για το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 με τον Ντα Κόστα να ανοίγει το σκορ στο 36' και το 2-0να γίνεται με αυτογκόλ του Φυτανίδη. Για τη σεζόν 2017-2018 ο Ατρόμητος πέρασε νικηφόρα από το Φάληρο με σκορ 1-0.

Τη σεζόν 2018-2019 νίκησε με 2-1 κάνοντας ανατροπή στο γκολ του Κουλούρη. Στο 50' ο Γκιγιέρμε έκανε το 1-1 και στο 75' ο Μπουχαλάκης το 2-1. Στο περσινό παιχνίδι ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 χάρη σε γκολ του Ποντένσε στο 60' και του Σουντανί στο 62'. Όλες του οι νίκες είναι αγχωτικές με τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο.

Σε όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός πως ο Ατρόμητος έχει στις τάξεις του τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Γούτας και Λάζαρος θα θέλουν να αποδείξουν πράγματα στην πρώην ομάδα τους. Και η παράδοση του Ολυμπιακού με τους πρώην δεν είναι καθόλου καλή.

Μην πάτε, άλλωστε και πολύ μακριά. Στο 1-1 στα Γιάννενα πρωταγωνιστής ήταν δύο παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού. Ο Σάλιακας δημιούργησε το γκολ του ΠΑΣ και ο Χουτεσιώτης κατέβασε τα ρολά όποτε χρειάστηκε.