Με Μπρούμα η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο

Ο Μπρούμα αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Τι γίνεται με τον Πέπε και διεθνείς.

Με Μπρούμα η αποστολή του Ολυμπιακού για τον Ατρόμητο

Στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου ο Ολυμπιακός κατάφερε και έκανε δικό του τον Μπρούμα και ενίσχυσε τα άκρα της επίθεσης του. Ο 25χρονος άσος όλο αυτό το διάστημα έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσει ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ κατά τη διάρκεια της εβδομάδας κατάφερε να μπει στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και έχει τεθεί στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Η τελευταία προπόνηση πριν το παιχνίδι με τους "κυανόλευκους" θα πραγματοποιηθεί σε λίγη ώρα στον Ρέντη.

Εάν δεν προκύψει κάτι απρόοπτο ο Μπρούμα θα είναι κανονικά στην αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ομάδα του Περιστερίου. Κατά τα άλλα σίγουρα εκτός θα είναι ο Τιάγκο Σίλβα, ενώ για τον Πέπε θα αποφασιστεί μετά την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για τον Ατρόμητο.

Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται και η άφιξη των πέντε διεθνών που δεν μπόρεσαν να φτάσουν στην ώρα τους εξαιτίας της απεργίας. Σισέ, Μπα, Σεμέδο, Ελ Αραμπί και Κρίστινσον θα δώσουν το παρών στον Ρέντη και ο Μαρτίνς θα αποφασίσει ποιοι θα είναι διαθέσιμοι. Η αποστολή θα ανακοινωθεί το βράδυ, λίγη ώρα μετά το τέλος της τελευταίας προπόνησης.