Παναθηναϊκός: Οριστικά νοκ άουτ για την Κρήτη ο Χουάνκαρ - Πρόβλημα και με Σαβιέρ!

Ένας- ένας οι παίκτες του Παναθηναϊκού βγαίνουν εκτός αγωνιστικής δράσης με μυϊκούς τραυματισμούς, καθώς Χουάνκαρ και Σαβιέρ δεν παίζουν την Κυριακή με τον ΟΦΗ.

Παναθηναϊκός: Οριστικά νοκ άουτ για την Κρήτη ο Χουάνκαρ - Πρόβλημα και με Σαβιέρ!

Ολοένα και περισσότερα γίνονται τα προβλήματα του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

Ο Χουάνκαρ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία χθες το βράδυ, η οποία έδειξε έδειξε τοπικό οίδημα στον υποκνημίδειο μυ, χωρίς όμως να έχει υποστεί θλάση. Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ η αποχή του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται σε περίπου μία εβδομάδα.

Παναθηναϊκός: Νοκ άουτ ο Χουάνκαρ

Τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στους κρητικούς αναμένεται να πάρει ο νεαρός Ζαγαρίτης, ο οποίος και δοκιμάζεται τις τελευταίες ημέρες από τον υπηρεσιακό προπονητή Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Το προβλήματα όμως δεν τελειώνουν, καθώς η σημερινή προπόνηση είχε και ένα απρόοπτο. Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Σαβιέρ σε ένα σουτ αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό.

Η πρώτη εξέταση ήταν «καθαρή», αλλά αργότερα σήμερα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, ώστε να εξακριβωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του. Η κατάσταση του αναμένεται λοιπόν να επανεκτιμηθεί.

Το αν θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής θα φανεί αύριο με τα αποτελέσματα τω εξετάσεων, αν και πολύ δύσκολα θα μπορέσει να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Θυμίζουμε ότι για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ δεν υπολογίζεται ούτε ο Βιγιαφάνιες, ούτε και ο Μαουρίσιο, καθώς ο τελευταίος έκανε και σήμερα ατομικό. Φυσικά ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και οι Χατζηθεοδωρίδης, Ιωαννίδης, Μαυρομμάτης, ενώ κλινήρης παραμένει εδώ και πολλές ημέρες ο Αντονίτο.

Τέλος, η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτική και διπλό. Το πρώτο μέρος μόνο ακολούθησαν οι Κουρμπέλης (συνέχισε με πρόγραμμα αποφόρτισης), Αγιούμπ (ακολούθως έκανε ασκήσεις στο γυμναστήριο).