Στο χειρότερο timing το ματς με τον Ατρόμητο!

Γιατί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήρθε στο χειρότερο σημείο για τον Ολυμπιακό. Ορθώς ο Μαρτίνς δεν ασχολείται καθόλου με όλα όσα συμβαίνουν στη Μαρσέιγ. Και δεν έχει να κάνει μόνο με το παρελθόν κόντρα στους Περιστεριώτες

Στο χειρότερο timing το ματς με τον Ατρόμητο!

Στο χειρότερο χρονικό σημείο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο. Έχει προηγηθεί η διακοπή πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων. Οι Ελ Αραμπί, Σισέ, Μπα και Σεμέδο (συν τον Κρίστινσον που δεν προοριζόταν ούτε για τον πάγκο) ταλαιπωρήθηκαν με τις απεργίες και θα εμφανιστούν το πρωί της Παρασκευής (16/10) στο «Ελ Βενιζέλος». Οι Μπρούμα, Πέπε και Βινάγκρε προέρχονται από τραυματισμούς και θα «γράψουν» την πρώτη τους συμμετοχή το Σάββατο (17/10). Και σε όλα αυτά προσθέστε, ότι ακολουθεί το παιχνίδι με τη Μαρσέιγ για την πρεμιέρα του Champions League, ένας «τελικός» για την ακρίβεια στην προσπάθεια που θα κάνουν οι Πειραιώτες για να είναι στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και τον Φεβρουάριο του 2021.

Ο Ατρόμητος του Κάναντι είναι μία ομάδα που δεν μπορείς να την αγνοήσεις. Είναι μία ομάδα που θα είναι έκπληξη, αν δεν βρεθεί στα play off.

Ο Μαρτίνς έχει σε τεράστια εκτίμηση τους Περιστεριώτες. Όταν έχει κοντέψει δύο φορές να την «πατήσει» και έχει πάρει νίκες στο... 90φεύγα (και οι δύο στο Περιστέρι), είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλει όλους τους παίκτες του συγκεντρωμένους.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ατρόμητος έχει «κόψει» ήδη βαθμούς από τον ΠΑΟΚ με την ισοπαλία στην Τούμπα, ενώ έχει κερδίσει και την ΑΕΚ. Συν τοις άλλοις κέρδισε και τον Ολυμπιακό σε φιλικό αρχές Σεπτεμβρίου στα δυτικά προάστια.

Με λίγα λόγια, οι παίκτες του Νταμίρ Κάναντι έχουν αυτοπεποίθηση, έχουν ψυχολογία και κυρίως θα κοιτάξουν να «χτυπήσουν» τον Ολυμπιακό σε έναν τομέα που υπερέχουν ξεκάθαρα στο ματς του Σαββάτου (17/10): Στο κομμάτι της προετοιμασίας!

Ο Μαρτίνς λόγω των πολλών διεθνών, δεν μπορούσε να κάνει μία προπόνηση της προκοπής. Ακόμα και όταν οι διεθνείς επέστρεφαν από τις Εθνικές τους υποχρεώσεις, έκαναν τις αποθεραπείες τους και δεν «φόρτσαραν» στις προπονήσεις. Την Παρασκευή (16/10), παραμονή του ματς με τον Ατρόμητο, περιμένει τους τελευταίους διεθνείς. Όλα τα είχε ο Μαρτίνς, του... έλαχε και η απεργία, με αποτέλεσμα προπαραμονή του αγώνα να έχει μοναδικό διαθέσιμο στόπερ τον Αβραάμ, τον οποίο δεν προορίζει κιόλας να παίξει.

Ο Ατρόμητος λοιπόν προετοιμάζεται δύο εβδομάδες για το παιχνίδι του Καραϊσκάκη και στον Ρέντη θα μαζευτούν όλοι μαζί μόνο μία φορά: Την Παρασκευή (16/10) και δίχως να κάνουν όλοι προπόνηση σε φουλ ρυθμό.

Το ξαναλέμε: Στο χειρότερο χρονικό σημείο ήρθε το ματς με τους Περιστεριώτες. Προφανώς και ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά ο Ατρόμητος γνωρίζει τον τρόπο να βάζει εμπόδια στους Πειραιώτες.

Εν ολίγοις, κάτι παραπάνω ξέρει ο Μαρτίνς που γίνεται... έξαλλος όταν ακούει διάφορα για την κατάσταση της Μαρσέιγ. Είναι πολύ μακριά το παιχνίδι με τους Γάλλους. Ο Ατρόμητος τον «καίει» για μία σειρά από λόγους...