Κουάντουο Ασαμόα: Δημοσίευμα στη Γκάνα τον «στέλνει» στον ΠΑΟΚ

Ιστοσελίδα της Γκάνας φέρνει τον πρώην μέσο της Ίντερ, Κουάντουο Ασαμόα, που είναι ελεύθερος, να συνομιλεί με τον ΠΑΟΚ και τις δύο πλευρές κοντά σε συμφωνία

Κουάντουο Ασαμόα: Δημοσίευμα στη Γκάνα τον «στέλνει» στον ΠΑΟΚ

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του Κουάντουο Ασαμόα «παίζει» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα, αφού σε δημοσιεύματα, προ ημερών, είχε αναφερθεί ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξετάζει την περίπτωση του.

Ο 31χρονος Γκανέζος μέσος, που έμεινε ελεύθερος από την Ίντερ, μετά από δύο χρόνια συνεργασίας με τους «νερατζούρι» συνεχίζει ν' αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με «όπλο» το βιογραφικό του αφού προηγουμένως είχε αγωνιστεί στην Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους (2012-18) και της Ουντινέζε (2008-12).

Έτσι, κατά την γκανέζικη ιστοσελίδα arkfromline οι δύο πλευρές έχουν κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Δεν αποκλείεται η συμφωνία να ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες και ο Γκανέζος (που θήτευσε στα τμήματα υποδομής της Τορίνο) να πάρει το αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη, παρότι αναφέρεται ότι τον θέλουν από την Ιταλία οι Σαμπντόρια, Μπρέσια και Κροτόνε.