Την Παρασκευή (16/10) ενσωματώνονται οι τελευταίοι διεθνείς του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δει από κοντά τους τελευταίους διεθνείς (Ελ Αραμπί, Μπα, Σισέ, Σεμέδο, Κρίστινσον) την Παρασκευή (16/10) στον Ρέντη, μία μέρα πριν από το ματς με τον Ατρόμητο (17/10, 20.30).

Την Παρασκευή (16/10) ενσωματώνονται οι τελευταίοι διεθνείς του Ολυμπιακού

Έχουμε φτάσει δύο μέρες πριν από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης (15/10) η προτελευταία προπόνηση και ακόμη ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του λόγω των υποχρεώσεών τους με τις Εθνικές ομάδες.

Σε όλα αυτά, προσθέστε και την μεγάλη ταλαιπωρία που υπέστησαν οι Σεμέδο, Ελ Αραμπί, Σισέ, Μπα και Κρίστινσον, οι οποίοι λόγω της σημερινής απεργίας των ελεγκτέων εναέριας κυκλοφορίας, αναμένεται να αφιχθούν στην Ελλάδα την Παρασκευή (16/10), δηλαδή μία μέρα πριν από το πολύ επικίνδυνο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (17/10, 20.30).

Ο Πέδρο Μαρτίνς από τη μία χάρηκε ιδιαιτέρως, που ακυρώθηκε το φιλικό της Σενεγάλης με την Μαυριτανία, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Τρίτη (13/10). Από την άλλη, όμως, δεν έχει ακόμη στη διάθεσή του τους Σισέ και Μπα, συν φυσικά και τον Σεμέδο που είχε υποχρεώσεις με την Πορτογαλία έως και την Τετάρτη (14/10), με αποτέλεσμα να κάνει προπόνηση μόνο με έναν στόπερ, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο!

Η διακοπή του Οκτωβρίου ήταν ό,τι χειρότερο για τον Μαρτίνς σε επίπεδο προετοιμασίας, καθώς έλειπαν 12 διεθνείς και ακόμα δεν έχουν ενσωματωθεί 5 εξ αυτών! Όπως έχουμε αναφέρει, όμως, τα χειρότερα έρχονται τον Νοέμβριο. Εκεί θα απουσιάσουν περισσότεροι διεθνείς, ίσως και 16 (Μασούρας, Σα, Σουντανί, Χασάν).