Ολυμπιακός: Έκπληξη ο Ντρέγκερ και τα παραδείγματα των Χολέμπας, Ομάρ

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ μπορεί να γίνει στον Ολυμπιακό ο νέος Χολέμπας και Ομάρ; Τι δείχνει το παρελθόν και τι πιστεύουν στον Ρέντη για τον Τυνήσιο μπακ.

Ολυμπιακός: Έκπληξη ο Ντρέγκερ και τα παραδείγματα των Χολέμπας, Ομάρ

Είναι κάποιες μεταγραφές που δεν προκαλούν τόσο μεγάλο θόρυβο όταν πραγματοποιούνται, αλλά στην πορεία εξελίσσονται πολύτιμες. Ποδοσφαιριστές που περνάνε στα ψιλά όταν έρχονται, αλλά στην πορεία τραβάνε πάνω τους όλα τα φώτα.

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό ξαφνικά και είναι αλήθεια ότι η άφιξη του δεν προκάλεσε μεγάλο θόρυβο. Ο Τυνήσιος μπακ ήρθε για να είναι αλλαγή του Ραφίνια και καλά-καλά δεν έχει προλάβει να προπονηθεί στον Ρέντη. Ο 24χρονος άσος μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό έφυγε από την Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Τυνησίας.

Σε αυτόν αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς λέγοντας "πως θα πρέπει να βρει ρυθμό". Θα ήθελε να τον έχει το διάστημα της διακοπής στον Ρέντη για να τον εντάξει στην ομάδα. Ο Πορτογάλος δεν έκανε τυχαία την αναφορά στον Ντρέγκερ, το έκανε διότι ξέρει τι παίκτης είναι και τι μπορεί να κάνει.

Στον Ρέντη είναι αρκετοί εκείνοι που πιστεύουν πως ο Τυνήσιος μπακ θα εξελιχθεί σε μία πολύ σημαντική μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Στο πρόσωπο του βλέπουν τη μεταγραφή-έκπληξη της φετινής σεζόν. Ακόμη βέβαια δεν υπάρχει ολοκληρωμένη εικόνα γι' αυτόν, αλλά ο εκείνος φρόντισε να στείλει ένα μήνυμα με την παρουσία του στην Τυνησία αυτές τις ημέρες.

Στο φιλικό με τη Νιγηρία πέτυχε ένα όμορφο γκολ, το πρώτο του με την Εθνική ανδρών, στην 14η συμμετοχή του. Ο Ντρέγκερ είναι ένα παιδί που έχει γαλουχηθεί στη Γερμανία. Εκεί μεγάλωσε ποδοσφαιρικά, αφού προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Φράιμπουργκ.

Και το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι τέτοιοι παίκτες βγαίνουν στον Ολυμπιακό και εξελίσσονται σε πολύτιμες μονάδες. Ο Χολέμπας για παράδειγμα στη Γερμανία μεγάλωσε, Γερμανός είναι και ο Ολυμπιακός τον πήρε από τη Μόναχο 1860. Και αυτός τότε στα ψιλά πέρασε, αλλά έφτασε να κάνει σπουδαία καριέρα στην Premier League. Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί από την άλλη αποκτήθηκε από τη Μπραουνσβάιγκ, ενώ είχε ξεκινήσει από την ακαδημία της Μάντσεστερ Σίτι.

Μπορεί ο Ντρέγκερ να γίνει ο νέος Χολέμπας ή Ελαμπντελαουί; Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί στο γήπεδο, όμως, ο 24χρονος Τυνήσιος με το γκολ που έβαλε στη Νιγηρία έχει ήδη αναγκάσει τους συμπατριώτες του να τον αποθεώνουν.