Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε να μαθαίνει, μέσω βίντεο, την ομάδα ο Μπόλονι!

Εν αναμονή της ανακοίνωσης του Λάζλο Μπόλονι, αφού τα συμβόλαια αντηλάγησσαν, ως νέου προπονητή του Παναθηναϊκού ο Ρουμάνος λειτουργεί αναλόγως έχοντας προμηθευτεί τα φετινά ματς της ομάδας και τα μελετά

Παναθηναϊκός: Ξεκίνησε να μαθαίνει, μέσω βίντεο, την ομάδα ο Μπόλονι!

Ζήτημα χρόνου είναι πλέον η ανακοίνωση του Λάζλο Μπόλονι ως νέου προπονητή του Παναθηναϊκού.

Ο Ρουμάνος θα διαδεχθεί, όπως αναμένετο, τον Ντάνι Πογιάτος, αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία της ανταλλαγής συμβολαίων των «πρασίνων» με την πλευρά του προπονητή, που από τη Βουδαπέστη, μετέβη στη Νις (όπου βρίσκεται η προσωπική του κατοικία).

Κι ενώ οι πληροφορίες θέλουν τον 67χρονο Βαλκάνιο να είναι, πιθανότατα το βράδυ της Τετάρτης, στην Αθήνα, εκείνος - παρότι ακόμη δεν έχει ανακοίνωθεί ως νέος τεχνικός του «τριφυλλιού» λειτουργεί ακριβώς έτσι.

Ο Μπόλονι προμηθεύτηκε και τα τρία επίσημα ματς του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα καθώς επίσης και αρκετούς περσινούς αγώνες και έχει ήδη ξεκινήσει την μελέτη του έμψυχου δυναμικού των «πράσινων» αλλά και του τρόπου λειτουργίας της ομάδας.

Εκτός από τη συλλογή πληροφοριών για το «τριφύλλι» ο Μπόλονι θα κάνει επαφές και για το επιτελείο που θα τον πλαισιώσει στον Παναθηναϊκό, έχοντας πληθώρα επιλογών στο μυαλό του από τις συνεργασίες που έχει αναπτύξει στις ομάδες όπου εργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια.

Αφού διαπιστώσει ποιοι είναι διαθέσιμοι και με ποιες συνθήκες, θα καταλήξει στις επιλογές του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι θα πάρει σίγουρα μαζί του έναν γυμναστή και έναν βοηθό, ίσως και έναν αναλυτή.