Χειρότερη για τον Μαρτίνς η διακοπή του... Νοεμβρίου!

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορούσε να δουλέψει στη διακοπή του Οκτωβρίου όπως θα ήθελε ενόψει Ατρομήτου και Μαρσέιγ. Τον Νοέμβριο, ωστόσο, θα λείψουν περισσότεροι διεθνείς από τον Ρέντη από τους 12 που έλειψαν τώρα!

Χειρότερη για τον Μαρτίνς η διακοπή του... Νοεμβρίου!

Η χειρότερη περίοδος είναι για του προπονητές συλλόγων η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των Εθνικών ομάδων. Ειδικά ο Πέδρο Μαρτίνς είχε... ξεμείνει από παίκτες, καθώς απουσίαζαν ούτε λίγο, ούτε πολύ, 12 ποδοσφαιριστές του στη διακοπή του Οκτωβρίου.

Με λίγα λόγια δεν μπορούσε να δουλέψει όπως θα επιθυμούσε για τα πολύ κρίσιμα παιχνίδια με Ατρόμητο και Μαρσέιγ που ακολουθούν, καθώς οι περισσότεροι διεθνείς θα προλάβουν να κάνουν με το... ζόρι μία προπόνηση την Παρασκευή (16/10) κι ενώ το ματς με τους Περιστεριώτες είναι την επόμενη μέρα (17/10, 20.30).

Οι Καμαρά, Σεμέδο, Σισέ, Μπα, Ελ Αραμπί, Ντρέγκερ, Βινάγκρε, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Τζολάκης και Κρίστινσον δέχτηκαν τα προσκλητήρια των ομοσπονδιών τους και ο Μαρτίνς αναγκαζόταν να φέρνει πολλά παιδιά από την Κ19 για να βγαίνουν οι προπονήσεις.

Τον Νοέμβριο, ωστόσο, τα πράγματα αναμένεται να είναι πολύ χειρότερα για τον Μαρτίνς, καθώς αναμένεται να απουσιάσουν και άλλοι διεθνείς! Ο Μασούρας θα πήγαινε και τώρα στην Εθνική, αλλά λόγω του τραυματισμού του έμεινε στον Ρέντη για θεραπείες. Τον Νοέμβριο όμως θα είναι στη διάθεση του Φαν’τ Σιπ.

Ο δε Ζοσέ Σα δεν πήγε στην Πορτογαλία, επειδή προερχόταν από τον τραυματισμό του στο χέρι, αλλά αν πάρει όλα τα παιχνίδια από τον Ατρόμητο και έπειτα, τότε ο Φερνάντο Σάντος θα τον ξανακαλέσει.

Επίσης, και οι Σουντανί και Χασάν είναι στη λίστα των προπονητών της Αλγερίας και της Αιγύπτου αντίστοιχα για τα παιχνίδια του Νοεμβρίου! Σε όλους αυτούς υπολογίστε και τον Μπρούμα, ο οποίος πριν από την πανδημία ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής Πορτογαλίας!

Εν ολίγοις, στην επόμενη διακοπή υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να απουσιάσουν 17 διεθνείς και ο Μαρτίνς να αντιμετωπίσει μεγαλύτερα προβλήματα στην προετοιμασία του Ολυμπιακού για τα εξίσου δύσκολα ματς που θα ακολουθήσουν. Βλέπετε, μετά τη διακοπή του Νοεμβρίου οι “ερυθρόλευκοι” θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρχικά τον Παναθηναϊκό στο Φάληρο και εν συνεχεία τη Μάντσεστερ Σίτι στο Καραϊσκάκη.