Σε άριστη κατάσταση το γήπεδο των «Ζωσιμάδων»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής του γηπέδου «Ζωσιμάδων», στα Ιωάννινα, Παντελής Κολόκας, μίλησε για την παραχώρηση του γηπέδου στον Άρη για το παιχνίδι με τον Απόλλων Σμύρνης και υπογράμμισε ότι ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε άριστη κατάσταση

Σε άριστη κατάσταση το γήπεδο των «Ζωσιμάδων»

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρόεδρος της επιτροπής του γηπέδου των «Ζωσιμάδων», Παντελής Κολόκας, αναφορικά με την παραχώρηση του σταδίου στον Άρη για μία αγωνιστική.

Λόγω έργων σχετικών με τον χλοοτάπητα στο «Κλ. Βικελίδης», η αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο στάδιο των «Ζωσιμάδων».

Οι άνθρωποι των «κιτρίνων» ήρθαν σε επαφή με τους υπεύθυνους του σταδίου και τελικά οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου.

Ο πρόεδρος της επιτροπής του γηπέδου των «Ζωσιμάδων», Παντελής Κολόκας, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την επικοινωνία του με τον Άρη αλλά και την κατάσταση του σταδίου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε...

Για το πως έγινε η επαφή με τον Άρη:

«Μας ζητήθηκε από τον Άρη η παραχώρηση του χώρου, αν θέλουμε να τον διαθέσουμε και φυσικά απαντήσαμε θετικά. Για αυτό υπάρχουν οι εγκαταστάσεις, για να παίζουν μεγάλοι, σοβαροί και οργανωμένοι σύλλογοι όπως ο Άρης».

Για τα βελτιωτικά έργα που έγιναν:

«Είναι ένα γήπεδο ιστορικό. Έχουν γίνει πολλά βελτιωτικά έργα και για τον χλοοτάπητα. Αν και δεν ήταν ευθύνη μας θελήσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε στο πλαίσιο της νομιμότητας για να υπάρχουν καλύτερες εγκαταστάσεις».

Για τον χλοοτάπητα:

«Είναι σε άριστη κατάσταση τα πάντα, δεν υπάρχουν εδώ υψηλές θερμοκρασίες και είναι όλα όπως πρέπει. Το σίγουρο είναι ότι ο Άρης θα παίξει σε ένα καλό γήπεδο που μπορεί να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Βάσει και της έκθεσης της Super League το γήπεδο δεν έχει καμία σχέση με όσα βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια».

Για το πρωτόκολλο που θα υπάρχει λόγω COVID:

«Είναι πολύ αυστηρό το πρωτόκολλο. Ενώ τα πράγματα πήγαιναν καλά υπάρχει πολύ μεγάλη έξαρση, είμαστε ήδη στην κατηγορία 3, τρέχουμε και δεν φτάνουμε. Είχαμε 15,15,27,26. Μιλάμε για τα Γιάννενα που είμαστε μια πόλη 100.000 ανθρώπων και αυτήν την στιγμή είμαστε πιο κόκκινοι και από την Αττική. Τα μέτρα για τον COVID θα είναι πάρα πολύ αυστηρά. Θα πρέπει να μην μετακινηθούν φίλαθλοι. Δεν πρέπει να υπάρχει υπερσυγκέντρωση. Εμείς θα απολυμάνουμε τους χώρους και συνολικά θα τηρηθεί το πρωτόκολλο με πολύ μεγάλη αυστηρότητα.

Εμείς πάντα θέλουμε κόσμο στα Γιάννενα και από την Θεσσαλονίκη και από παντού. Αλλά η κατάσταση είναι δύσκολη. Είμαστε όλοι με την μάσκα, ακόμη και στους κλειστούς χώρους».

Για το τι εντύπωση αποκόμισε από τον Άρη:

«Yπάρχει οργάνωση στον Άρη, υπάρχει μια πολύ καλή διοίκηση».

Για το αν συμπαθεί τον Άρη:

«Ήμουν φοιτητής στην Θεσσαλονίκη στην πολύ μεγάλη εποχή του μπάσκετ οπότε… καταλαβαίνεται».