Οι Σέρβοι για Γέβτοβιτς και Ολυμπιακό

Προχωρημένες επαφές Ολυμπιακού-Παρτιζάν για τον Μάρκο Γέβτοβιτς σύμφωνα με τους Σέρβους.

Οι Σέρβοι για Γέβτοβιτς και Ολυμπιακό

O Μάρκο Γέβτοβιτς της Παρτιζάν έρχεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά την ενίσχυση στη θέση του αμυντικού χαφ, σύμφωνα με όσα μεταδίδονται στην Σερβία.

Ο 24χρονος μέσος που έχει παίξει μια φορά στην Εθνική Σερβίας, είναι βασικός την τελευταία τριετία στην Παρτιζάν και έχει κατακτήσει μαζί της ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα.

Όπως γράφουν στην Σερβία «είναι πιθανό να συνεχιστεί η μεταγραφική συνεργασία των δύο συλλόγων με τον Γέβτοβιτς, μετά την απόκτηση από τον Ολυμπιακό των Φέισα, Σέποβιτς, Γιάνκοβιτς, Ζντιέλαρ και Τζούρτζεβιτς. Παρότι οι σχέσεις των οπαδών των ομάδων δεν είναι καλές, η δουλειά είναι δουλειά. Ο Ολυμπιακός έχει μιλήσει για τον παίκτη εδώ και δύο μήνες, αλλά η ιστορία δεν είχε προχωρήσει λόγω των προβλημάτων που είχε ο ελληνικός σύλλογος με τις κακές εμφανίσεις της ομάδας και την απώλεια του τίτλου».

Δεν αποκλείεται να γίνει συνδυασμός και με την περίπτωση επιστροφής του Τζούρτζεβιτς στην ομάδα της Σερβίας.

Ο Γέβτοβιτς είχε αγωνιστεί στον φετινό επαναληπτικό του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο Καραϊσκάκη (2-2) για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είχε αγωνιστεί στο ματς του Βελιγραδίου όταν ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1.