Η απάντηση του Τσίκινη στον Κλάτενμπεργκ για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν (pics)

Ο Ηρακλής Τσίκινης με ανάρτηση του στα social media απάντησε στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τη φάση που ακυρώθηκε το γκολ του Χασάν στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός.

Η απάντηση του Τσίκινη στον Κλάτενμπεργκ για το ακυρωθέν γκολ του Χασάν (pics)

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μία εβδομάδα μετά το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο με το οποίο σχολίασε τη φάση που ακυρώθηκε το γκολ του Αχμέντ Χασάν. Ο Άγγλος ρέφερι ανέλυσε τη φάση και έφερε για παράδειγμα παρόμοια από την Πρέμιερ Λιγκ.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Ηρακλή Τσίκινη. Ο τηλεκριτικός διαιτησίας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook τόνισε πως η φάση με τον Χασάν είναι καθαρή.

Αναλυτικά όλα όσα έγραψε ο Ηρακλής Τσίκινης:

«Επειδή επανέρχεται ο κ ΚΛΑΤΕΝΜΠΕΡΓΚ μετά από μια εβδομάδα στην οριακή φάση των Ιωαννίνων κάνω 3 ερωτήσεις.

  1. Στην αριστερή εικόνα όπως έχει παρουσίασή η ΚΕΔ η στιγμή που παγώνει τη φάση έχει φύγει η μπάλα αρκετά από το πόδι του Φορτουνη Ναι η Όχι;
  2. Το σημείο που βάζει ο VAR τον προτελευταίο Αμυνόμενο είναι το σωστό; Και 3. Αφού επικαλείστε άλλο παιχνίδι παράδειγμα για την ίδια φάση σχεδόν πράγμα αδύνατον να συμβαίνει γιατί δεν επικαλείται την άποψη του που είχε δηλώσει ότι αυτές οι οριακές περιπτώσεις βλάπτουν το επιθετικό ποδόσφαιρο άρα πρέπει να παίζετε το παιχνίδι!!

Η Άποψη μου παραμένει η ίδια πως το γκολ ήταν Κανονικό!»