«Τσάμπα» περίμενε τον Ολυμπιακό ο Κασάμι

Ο Παϊτίμ Κασάμι που υπέγραψε για δύο χρόνια στη Βασιλεία, αποδείχθηκε ότι «τσάμπα» περίμενε τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα έλεγαν οι Ελβετοί.

«Τσάμπα» περίμενε τον Ολυμπιακό ο Κασάμι

Στη Βασιλεία υπέγραψε τελικά ο Παϊτίμ Κασάμι, κάνοντας μία ομολογουμένως καλή μεταγραφή, καθώς από τη Σιόν πήγε σε μία παραδοσιακή δύναμη του ελβετικού πρωταθλήματος.

Η αλήθεια είναι ότι τα περίμενε κάπως διαφορετικά τα πράγματα, σύμφωνα με τα όσα γράφονταν τις τελευταίες μέρες στην Ελβετία.

Για παράδειγμα, ακουγόταν έντονα ότι περίμενε ένα... νεύμα από τον Ολυμπιακό. Δεν το είχε κρύψει ότι θα επιθυμούσε μία μέρα να επέστρεφε στο λιμάνι.

Τελικά, αυτό δεν συνέβη, μολονότι οι «ερυθρόλευκοι» αναζητούσαν έναν χαφ, καταλήγοντας τελικά στην επιλογή του Τιάγκο Σίλβα.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό πάντως, δεν προκύπτει από πουθενά ότι έγινε κάποια κίνηση προς την πλευρά του Κασάμι. Αντιθέτως, ο Κασάμι ήταν εκείνος που - σύμφωνα με τα όσα διέδιδαν οι Ελβετοί - είχε απλώσει τα δίχτυα του προς Πειραιά μεριά. Ο ίδιος φυσικά δεν είχε επιβεβαιώσει το παραμικρό.

Αυτό που έκανε από την πρώτη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από τη Σιόν, ήταν να πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και στις ατομικές προπονήσεις, έτσι ώστε να μην χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής στην ομάδα που θα έκλεινε.

Έτσι όπως διαμορφώθηκαν τα δεδομένα και δεδομένων των συνθηκών, η Βασιλεία ήταν η καλύτερη επιλογή για τον 28χρονο μέσο...