Ο Αστέρας Τρίπολης δώρισε υγειονομικό υλικό στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο

Το κοινωνικό έργο που είναι σε θέση να επιτελούν οι αθλητικοί σύλλογοι επιβεβαίωσε ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς η πελοποννησιακή ομάδα παρέδωσε μάσκες προστασίας από τον κορονοϊό στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Ο Αστέρας Τρίπολης δώρισε υγειονομικό υλικό στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο

Σε μία αξιέπαινη πρωτοβουλία προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης. Συγκεκριμένα η πελοποννησιακή ομάδα προσέφερε υγειονομικό υλικό και για την ακρίβεια μάσκες για την προστασία από τον κορονοϊό στο Παναρκαδικό Γενικό Νοσοκομείο της αρκαδικής πρωτεύουσας.

Ο αρχηγός των «κυανοκίτρινων», Ματίας Ιγκλέσιας, συνοδευόμενος από τον γιατρό του συλλόγου, Παναγιώτη Μπουντούρη παρέδωσε τις μάσκες στη διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος της πόλης προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για τις αυξημένες ανάγκες εξαιτίας της πανδημίας.

Τους Ιγκλέσιας και Μπουντούρη υποδέχθηκαν ο διοικητής του νοσοκομείου Αναστάσιος Τζανής, ο γενικός χειρουργός επιμελητής Α' Λεωνίδας Λαμπρόπουλος, ο οποίος πρόσφατα είχε χειρουργήσει τον Αργεντινό μέσο, καθώς και ο προϊστάμενος της χειρουργικής κλινικής Νίκος Μητρόπουλος.

Ο Μ. Ιγκλέσιας είπε μεταξύ άλλων: «Καταρχάς θα ήθελα να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και να ευχαριστήσω του γιατρούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για όσα πρόσφατα έκαναν για εμένα. Ο Αστέρας έχει αποδείξει το κοινωνικό ενδιαφέρον του και θα συνεχίσει να το κάνει, συνεισφέροντας σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Με τη σειρά του, ο Π. Μπουντούρης δήλωσε: «Η σημερινή προσφορά υγειονομικού υλικού από την ομάδα μας είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, οι οποίοι ειδικά στον καιρό της πανδημίας δίνουν καθημερινά έναν σπουδαίο αγώνα για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας».

Η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου ευχαρίστησαν θερμά τον Αστέρα Τρίπολης για την προσφορά και την έμπρακτη στήριξη στις προσπάθειες που καταβάλλουν καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Επίσης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους που η πορεία της υγείας του Ιγκλέσιας εξελίσσεται ομαλά και, τέλος, ευχήθηκαν στην ομάδα της πόλης πάντα επιτυχίες και καλές πορείες.