«Τελειώνουν» Πογιάτος- Ρόκα από τον Παναθηναϊκό! Ποιοι είναι υποψήφιοι αντικαταστάτες τους

Ο Γιάννης Αλαφούζος απογοητευμένος από τους χειρισμούς των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα έχει αποφασίσει να τους απολύσει το αργότερο ως την Τρίτη

«Τελειώνουν» Πογιάτος- Ρόκα από τον Παναθηναϊκό! Ποιοι είναι υποψήφιοι αντικαταστάτες τους

Θέμα ωρών είναι η απομάκρυνση των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει λάβει αποφάσεις για τους δύο Ισπανούς που μετρούν ώρες στο Κορωπί. Ο Πογιάτος έχει απογοητεύσει με τις επιλογές του στα ματς, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τα αποδυτήρια της ομάδας με συνέπεια να υπάρχουν τεράστια προβλήματα επικοινωνίας μεταξύ των παικτών.

Αμέσως μετά το ματς με τον Άρη υπήρχε έντονος προβληματισμός για το μέλλον του Ντάνι Πογιάτος στην ομάδα. Οι άμεσοι συνεργάτες του Γιάννη Αλαφούζου του είχαν κάνει εισήγηση για άμεση απομάκρυνση, επειδή φαινόταν πως δεν υπάρχει καμία βελτίωση στην ομάδα. Η απειρία του προπονητή έκανε την κατάσταση χειρότερη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σκέφτηκε όλες τις εισηγήσεις και πήρε την οριστική απόφαση για απομάκρυνση του Ισπανού τεχνικού. Αυτό επειδή θεωρεί πως θα χαθεί χρόνος αν περιμένει και το ματς με τον ΟΦΗ. Αυτό σημαίνει πως ίσως μέχρι αύριο να υπάρξει απομάκρυνση του Πογιάτος.

Αναφορικά με τον διάδοχό του, έχουν «πέσει» πολλά ονόματα στο τραπέζι τις τελευταίες μέρες. Ονόματα κυρίως που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Έχουν γίνει επαφές και εντός των ημερών θα φανεί ποιος θα είναι ο επόμενος τεχνικός του «τριφυλλιού».

Χωρίς να αποκλείεται να είναι κάποιο όνομα που μέχρι τώρα δεν έχει γραφτεί. Ο Γιάννης Αναστασίου για παράδειγμα είναι ένα όνομα που έχει δει το φως της δημοσιότητας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο, ενώ ήδη υπάρχουν επαφές με τον Μανόλο Χιμένεθ και τον Σάββα Παντελίδη.

Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έχει αρκετές πιθανότητες να αναλάβει, αν και περιμένει κάποιες εγγυήσεις για τη διαχείριση του υλικού και των αποδυτηρίων για να πει το οριστικό ναι.

Ο Ρόκα από την άλλη πλευρά έμαθε από τις ιστοσελίδες σήμερα πως ο Παναθηναϊκός «κλείνει» τον Μαουρίσιο, τον οποίο πριν από δέκα ημέρες είχε απορρίψει.

Η αδυναμία του να παραχωρηθούν οι «κομμένοι» Μολό, Μπεκ, Καμπετσής, αλλά κυρίως το γεγονός ότι έφτασε Οκτώβριος και ακόμα δεν έχει η ομάδα ακραίους αμυντικούς έτοιμος να προσφέρουν αποτελούν κάποια από τα… φάουλ που καταλογίζει ο μεγαλομέτοχος στον Ισπανό τεχνικό διευθυντή.

Στο πιο επιεικές σενάριο ο Ρόκα θα παραμείνει στο Κορωπί χωρίς αρμοδιότητες μέχρι να παραιτηθεί, αν δεν απολυθεί μαζί με τον Πογιάτος