Super League Κ19 - ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Ματσάρα και «διπλό» των Πειραιωτών

Χορταστικό θέαμα πρόσφεραν οι ομάδες Νέων ΑΕΚ και Ολυμπιακού με τους Πειραιώτες να επικρατούν με 3-2 σε ένα παιχνίδι που είχε ανατροπές και αρκετή ένταση.

Super League Κ19 - ΑΕΚ-Ολυμπιακός 2-3: Ματσάρα και «διπλό» των Πειραιωτών

Την ανοδική του πορεία στο πρωτάθλημα Κ19 της Super League συνέχισε ο Ολυμπιακός που επικράτησε εκτός έδρας της ΑΕΚ με σκορ 3-2. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν ένα χορταστικό παιχνίδι με πολλά γκολ, ανατροπές και αρκετή ένταση. Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ και μόλις στο 5' άνοιξε το σκορ. Ο Λιοφάγος γύρισε λανθασμένα τη μπάλα στον τερματοφύλακα του και ο Κοσίδης μπήκε στη φάση και με ωραίο σουτ έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός παρά το γρήγορο γκολ που δέχτηκε έβγαλε αντίδραση στο γήπεδο και στο 12' κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια. Ήταν μία ωραία ατομική ενέργεια του Τσέλιου, ο οποίος πέρασε την κάθετη πάσα στον Σταμούλη και αυτός με πλασέ σκόραρε για το 1-1. Στο μεταξύ στα αξιοσημείωτα είναι πως ο αδερφός του Σταμούλη, ο Κώστας ανήκει στην ΑΕΚ και έχει παραχωρηθεί δανεικός στη Λαμία.

Η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Στο 43' ο Τσέλιος, που είχε δημιουργήσει το πρώτο γκολ, με ωραίο διαγώνιο σουτ νίκησε τον Θεοχάρη και έκανε το 1-2. Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στο γήπεδο και στο 23ο δευτερόλεπτο ο Τσέλιος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των παικτών της ΑΕΚ, έκλεψε τη μπάλα και με σουτ από το ύψος της περιοχής "έγραψε" το 1-3.

Οι "κιτρινόμαυροι" δεν παράτησαν το παιχνίδι και στο 66' ο Κοσίδης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ολυμπιακού για να μειώσει σε 2-3. Η ΑΕΚ έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 88' όταν ο Τσακμακιώτης σκόραρε, αλλά το γκολ του δεν μέτρησε, διότι υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Πάντως μετά το τέλος του αγώνα οι τόνοι ανέβηκαν και μάλιστα δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Σε εκείνο το σημείο αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, ο Νικόλης, ενώ αρκετοί ποδοσφαιριστές πήραν κίτρινες κάρτες.

Ολυμπιακός (Νικοπολίδης): Καραργύρης, Λιοφάγος, Νικόλης, Χριστοφιλόπουλος, Τσάβος, Μπέλιτς (85’ Λιάτσος), Μαυρουδής, Σουρλής, Κίτσος (64’ Αρσενίδης), Τσέλιος, Σταμούλης (81’ Ντόι).