ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι στη φιλική νίκη επί του Ιωνικού (2-0)

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό προσαγωγό κι απουσίασε από τη νίκη σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα (2-0) επί του Ιωνικού * Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον νεαποκτηθέντα Νεντελτσεάρου

ΑΕΚ: Χωρίς Τσιγκρίνσκι στη φιλική νίκη επί του Ιωνικού (2-0)

Δίχως τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που ένιωσε ενόχληση στον δεξιό προσαγωγό και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα (όπως και οι Γαλανόπουλος, Παουλίνιο, Λόπες, Γκαρσία και Σιμάνσκι) η ΑΕΚ επιβλήθηκε σε φιλικό, προπονητικού χαρακτήρα, στα Σπάτα, του Ιωνικού 2-0

Με το ένα από τα δύο τελευταία αποκτήματα της, Ιονούτ Νεντελτσεάου, να ντεμπουτάρει, ανεπίσημα, στο αρχικά σχήμα της, η «Ένωση» κέρδισε χάρη σε γκολ ενός άλλου νεαποκτηθέντα, του Χνιντ, (16') και του Λιβάγια (72').

Ο Τυνήσιος σκόραρε το πρώτο του (έστω ανεπίσημο) τέρμα με τα κιτρινόμαυρα, με το κεφάλι έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βαλκάνιου.

Νωρίτερα, συγκεκριμένα στο 2', γκολ του Αλμπάνη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ο Έλληνας εξτρέμ πριν βγει το ημίχρονο αποχώρησε χωλαίνοντας, λόγω χτυπήματος, στη δεξιά ποδοκνημική, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό, όπως έγινε γνωστό.

Το 2-0 επετεύχθη από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιβάγια.

ΑΕΚ: Αθανασιάδης (63’ Χατζηεμμανουήλ), Βασιλαντωνόπουλος (46’ Ραντόνια), Νεντελτσεάρου, Χνιντ, Ινσούα, Σιμόες (46’ Κρίστιτσιτς), Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρας (67’ Βασιλαντωνόπουλος), Λιβάγια, Αλμπάνης (λ.τρ. 43’ Καρακλάιτς), Ανσαριφάρντ (46’ Σάκχοφ).

Ιωνικός: Αναγνωστόπουλος (46’ Γκίνης), Μουστάκης (72’ Βλάχος), Φαζός (72’ Φουρλάνος), Κύργιας (72’ Τσιριγώτης), Αμπούντ-Ομάρ (72’ Σινγκ), Κόρμπος (72’ Γκοτσούλιας), Τιεντσέ (72’ Μάναλης), Ρόλε (56’ Γκίνο), Βλαχομήτρος (72’ Φελίπε), Ματσούκας (56’ Μπρίτο), Κάστρο (72’ Κουϊρουκίδης).


* Στα υπόλοιπα νέα της προπόνησης ο Λάτσι, επέστρεψε, από την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και προπονήθηκε, ενώ ο Μιχάλης Μπακάκης ενσωματώθηκε στην ομάδα και έκανε θεραπεία, μετά τον αποκλεισμό του από την Εθνική ομάδα.

Απόντες από τα Σπάτα ήταν οι Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα. Ο πρώτος είναι στην Σουηδία, για να μαζέψει τα πράγματα του, ενώ ο Πορτογάλος επέστρεψε το Σάββατο το απόγευμα στην Ελλάδα, προερχόμενος από τη Λισσαβώνα, όπου είχε πάει για τη γέννηση της κόρης του.