Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Πέπε, πότε θα είναι έτοιμος

Ο Πέπε δεν έπαιξε ούτε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό. Πότε αναμένεται να είναι στη διάθεση του Μαρτίνς και τι έχει συμβεί με τον Πορτογάλο χαφ, αλλά και τι έδειξε η περσινή σεζόν.

Ολυμπιακός: Τι γίνεται με Πέπε, πότε θα είναι έτοιμος

Το φιλικό παιχνίδι που έγινε την Παρασκευή στον Ρέντη με αντίπαλο τον Λεβαδειακό αναμενόταν για να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Πέπε. Ο Πορτογάλος χαφ δεν αγωνίστηκε ούτε στην αναμέτρηση με τους Βοιωτούς. Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε πράγματι στο μυαλό του να βάλει τον συμπατριώτη του χαφ να παίξει στο ματς με τον Λεβαδειακό.

Μίλησε, ωστόσο με τους συνεργάτες του και αποφάσισαν να μην τον βάλουν να αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας. Δεν ήθελαν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο ενός νέου τραυματισμού που θα κρατούσε τον παίκτη για μεγαλύτερο διάστημα εκτός δράσης.

Ο Πέπε έχει ξεκινήσει και βγάζει κάποιες προπονήσεις, αλλά ο Μαρτίνς δεν θέλει να τον πρεσάρει. Δεν υπάρχει και λόγος αυτή τη στιγμή να πιεστεί ο παίκτης. Ο Πέπε αναμένεται να είναι έτοιμος μέχρι το ματς με τη Μαρσέιγ και θα είναι θέμα του προπονητή πότε θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος και για τον Ατρόμητο.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού στάθηκε άτυχο λίγο πριν έρθει στην Ελλάδα. Υπέστη θλάση στη Γκιμαράες και μάλιστα στον Ρέντη έπαθε υποτροπή προφανώς από τη μεγάλη του προσπάθεια να επιστρέψει στη δράση. Ο 23χρονος χαφ πέρσι έπαιξε με τη Γκιμαράες 46 παιχνίδια! Έπαιξε 2.948 λεπτά σε όλες τις διοργανώσεις με την ομάδα του. Σε όλη τη σεζόν δεν έβγαλε κανέναν τραυματισμό και η ατυχία του χτύπησε την πόρτα τη στιγμή που έκανε τη μεταγραφή. Είναι ποδοσφαιριστής που δεν βγάζει τραυματισμούς, δεν έχει προβλήματα, αλλά αυτή τη στιγμή έχει σταθεί άτυχος, όμως, πλησιάζει η ώρα της επιστροφής.