Σε ποιες ομάδες κατέληξαν οι εξτρέμ που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός κατέληξε στην επιλογή του Μπρούμα για την ενίσχυση των “φτερών” της επίθεσης, αλλά είχε παρελάσει... κόσμος και κοσμάκης από τα ρεπορτάζ για την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ.

Σε ποιες ομάδες κατέληξαν οι εξτρέμ που απασχόλησαν τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Μπρούμα, έναν παίκτη που ήταν επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς και για αυτό το λόγο, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος όταν οι “ερυθρόλευκοι” έκλεισαν τη συμφωνία με την Αϊντχόφεν.

Τη φετινή καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο πάντως, παρέλασε αρκετός κόσμος από τα ρεπορτάζ σε ό,τι έχει να κάνει με τους εξτρέμ. Άλλοι απασχόλησαν όντως τους Πειραιώτες, άλλοι λιγότερο και άλλοι... καθόλου.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε σε ποιες ομάδες κατέληξαν όλοι όσοι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο “ενεπλάκησαν” στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού.

Χένρι Ονιεκούρου: O 23χρονος Νιγηριανός επέστρεψε από την Γαλατασαράι στη Μονακό. Αποτέλεσε τη βασική εισήγηση του Μαρτίνς, αλλά τελικά οι Μονεγάσκοι ήθελαν να τον κρατήσουν και όχι να τον ξαναδώσουν δανεικό. Έμεινε στο Λουί Ντε.

Κέβιν Μπουά: Ο 27χρονος Ελβετός έμεινε ελεύθερος από την Βασιλεία τέλη Ιουνίου. Ένας Έλληνας μάνατζερ τον πλησίασε και του εξήγησε πώς ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτησή του. Πράγματι, εξετάστηκε, αλλά ποτέ δεν ήταν στις πρώτες επιλογές. Προ ημερών πήγε στη Segunda Division, υπογράφοντας στην Λεγκανές.

Ζότα: Ο 21χρονος Πορτογάλος της Μπενφίκα έπεσε στο τραπέζι από την αρχή του καλοκαιριού. Ήταν ένας παίκτης για τον οποίο έχει καλή άποψη ο Μαρτίνς. Ωστόσο, ο Ζότα ήθελε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Υπέγραψε την τελευταία μέρα ως δανεικός στην Βαγιαδολίδ.

Ασράφ Μπενσαρκί: Ο 26χρονος Μαροκινός της Ζάμαλεκ μπήκε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μέσω των συμπατριωτών του και των Αιγυπτίων. Στην πραγματικότητα δεν απασχόλησε ποτέ τον Ολυμπιακό. Έχει μείνει στην Ζάμαλεκ.

Μαξ Γκραντέλ: Ο 33χρονος Ιβοριανός που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, έφτασε ένα... τηλεφώνημα μακριά από το λιμάνι. Ωστόσο, ο Μαρτίνς θεώρησε ότι δεν είναι ο παίκτης που θα μπορούσε να αποτελέσει τον “αντι-Ποντένσε” και έτσι ο Γκραντέλ υπέγραψε στην Σίβασπορ.

Σοφιάν Μπουφάλ: Ο 27χρονος Γαλλομαροκινός είχε πάρει “κεφάλι” τις τελευταίες μέρες στις προτιμήσεις του Μαρτίνς, όμως, συνεχώς ζητούσε χρόνο και ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε άλλο να τον περιμένει. Πήγε τελικά από την Σαουθάμπτον στην άσημη γαλλική Ανζέ την τελευταία ώρα της μεταγραφικής περιόδου με ένα ιδιαίτερο “καθεστώς”. Πήγε ως ελεύθερος, η Ανζέ δεν πλήρωσε... φράγκο, αλλά αν τον πουλήσει π.χ. τον χειμώνα, τότε όλα τα λεφτά θα πάνε στα ταμεία της Σαουθάμπτον.

Ενκουντού: Ο 25χρονος Γάλλος της Μπεσίκτας ήλπιζε ότι θα έπιανε λιμάνι, το ίδιο πίστευαν και οι Τούρκοι, αλλά τελικά έμεινε με βαριά καρδιά στην Μπεσίκτας.

Ρασίντ Γκεζάλ: Η Λέστερ παραχωρούσε δανεικό τον 28χρονο Αλγερινό, τον πρότεινε στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες δεν ασχολήθηκαν. Πήγε δανεικός στην Μπεσίκτας αντί του... Ενκουντού που έμεινε και αυτός!

Ανουάρ Ελ Γκαζί: Προτάθηκε από την Άστον Βίλα, αλλά ήταν πανάκριβος ακόμα και για δανεισμό ο 25χρονος Ολλανδομαροκινός. Έμεινε τελικά στους “χωριάτες”.

Νεμάνια Ράντονιτς: Δεν τα κατάφερε τελικά να φύγει από την Μαρσέιγ ο 24χρονος Σέρβος εξτρέμ.

Γκάρι Ροντρίγκες: Η Φενέρ δεν τον ήθελε, ο ίδιος ήθελε Ολυμπιακό, η Αλ Ιτιχάντ τον ζήτησε πίσω και τελικά εξακολουθεί να κάνει προπονήσεις με την Φενέρ.